Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

LänsiAuton valtuutettu Mazda-merkkihuolto

LänsiAuto on täyden palvelun Mazda-huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mazdan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Mazdan peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

nsiAuto on täyden palvelun Mazda-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Mazda-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä parhaalla osaamisella Espoo Suomenojalla, Helsingissä ja Vantaalla. Tuomalla autosi LänsiAuton Mazda-merkkihuoltoon, voit olla varma, että se huolletaan ja kunnostetaan juuri oikealla tavalla.

Ammattitaitoiset mekaanikkomme ovat käyneet valmistajan koulutuksen laadukkaan palvelun ja ajoneuvosi parhaan mahdollisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Käytämme aina Mazda-testilaitteita sekä alkuperäisiä varaosia varmistaaksemme, että Mazdasi saa parasta mahdollista huoltoa. Kaikki huoltotöissä käytetyt osat ovat aina Mazda-alkuperäisosia, jotka täyttävät valmistajan laatu-, luotettavuus- ja pitkäikäisyysvaatimukset ja niihin kuuluu 2 vuoden takuu. Ne on suunniteltu sopimaan autoosi ja varmistavat maksimaalisen turvallisuuden. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö auttaa pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Kun tuot Mazdasi määräaikaishuoltoon LänsiAuton valtuutettuun Mazda-merkkihuoltoon, Mazda tiepalvelu aktivoidaan aina uudestaan.

Mazda tiepalvelu kattaa seuraavat palvelut:
Mekaaniset sekä sähköiset vikatapaukset
Kuljettajan tahattomat virheet
Onnettomuudet
Varkaus/varkauden yritys (rajoitetut palvelut)
Vandalismi (rajoitetut palvelut)
Vikatilanteet turvallisuuskomponenteissa (esim. kuljettajan turvavyö, tuulilasinpyyhkijät, suuntavilkku, etu- tai takavalot)

Mazda tiepalvelun palvelunumero päivystää 24/7. Suomessa soittaessa numero on 0800 0 50 80 ja ulkomailla +358 800 0 50 80.

Teemme myös kaikki Mazdan peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Mazda-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Mazda Silver huolto

Mazda Silver huolto on yli 5 vuoden ikäiselle autollesi suunniteltu merkkihuolto. Silver huolto tarjoaa käyttöösi monipuoliset palvelut, jotka takaavat edulliset huoltopalvelut ja laadukkaat varaosat. Mazda Silver huollossa huollamme autosi valmistajan ohjeiden mukaisesti ja on räätälöity juuri sinun autollesi sopivaksi. Voit valita yhdessä huoltomme kanssa autosi huoltotarpeista ja mitkä osat ovat sinulle sopivia: Mazdan alkuperäiset varaosat, Silver osat vai vaihtovaraosat. Kaikissa varaosissa on 2 vuoden takuu.

Mazda Silver huolto aktivoi autoosi myös Mazda liikkumisturvan vuodeksi, joka tuo mielenrauhaa tienpäälle, kun matkasi keskeytyy yllättäen. Esimerkiksi jos renkaasi vaurioituu, polttoaine loppuu yllättäen tai matkasi keskeytyy mekaanisen syyn vuoksi.

Mazda liikkumisturvan palvelunumero päivystää 24/7. Suomessa soittaessa numero on 0800 0 50 80 ja ulkomailla +358 800 0 50 80.

Huollon palvelut

Mazda tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Mazda tuulilasikorjaukset

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuton Mazda-huoltoliikkeet

LänsiAuto Helsinki

Osoite
Laivalahdenkatu 8
00880 Helsinki
Puhelinnumero automyynti 010 525 2820
Puhelinnumero huolto 010 525 2830
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.00-17 la suljettu
LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste

LänsiAuto Suomenoja

Osoite
Kuitinmäentie 30
02270 Espoo
Puhelinnumero automyynti 010 525 2700
Puhelinnumero huolto 010 525 2780
LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.00-17 la suljettu
LänsiAuto Vantaa toimipiste

LänsiAuto Vantaa

Osoite
Pakkalantie 15
01510 Vantaa
Puhelinnumero automyynti 010 525 2120
Puhelinnumero huolto 010 525 2130
LänsiAuto Vantaa toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7-17 la suljettu