LänsiAuto Espoo on BMW-merkkihuoltosi

BMW-merkkihuolto

BMW-merkkihuolto on avattu LänsiAuto Espooseen

Tervetuloa LänsiAuton uuteen valtuutettuun BMW-merkkihuoltoon Espoossa Länsiväylän varrella. LänsiAuto on suomalainen perheyritys ja meillä on 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Olemme iloisia voidessamme laajentaa palvelujamme ja tarjota Sinulle valtuutetun BMW-huollon laadukkaan kokemuksen. Tuo autosi LänsiAuton uuteen ja Espoon hienoimpaan autotaloon!  

LänsiAuto Espoo BMW-huoltokorjaamo
010 525 2306
huolto.espoo@lansiauto.fi
Marsbyntie 3, 02270 Espoo

Miksi valita juuri LänsiAuton valtuutettu BMW-merkkihuolto?

Meillä on koulutettu ja pätevä henkilökunta, joka tuntee BMW-autosi erityistarpeet ja -vaatimukset. Heidän ammattitaitonsa ja pitkä kokemuksensa takaavat sen, että autosi on parhaissa mahdollisissa käsissä.

Käytämme ainoastaan alkuperäisiä BMW-varaosia. Tämä tarkoittaa, että autosi huolletaan käyttäen samoja osia ja komponentteja, joita valmistaja itse suosittelee. Alkuperäiset varaosat takaavat autosi toiminnan ja suorituskyvyn säilymisen ennallaan.

Valtuutetun huollon ansiosta autosi mahdollinen takuu säilyy voimassa. Huollossa käytettävät varaosat ja työ tehdään valmistajan hyväksymien ohjeiden mukaisesti, joten voit olla varma siitä, että autosi takuuehdot täyttyvät.

Valtuutetussa BMW-merkkihuollossa käytämme myös viimeisintä tekniikkaa ja laitteistoa, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen huoltopalvelun. Meillä on pääsy BMW:n viimeisimpiin huoltotietoihin ja diagnostiikkajärjestelmiin, mikä helpottaa ongelmien tunnistamista ja ratkaisemista.

Jos omistat BMW:n ja etsit luotettavaa ja ammattitaitoista huoltopalvelua Espoossa, olemme täällä sinua varten. Henkilökuntamme on ystävällistä ja ammattitaitoista, ja he ovat valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja auttamaan sinua autosi huoltoon liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä meihin tänään ja varaa aika autollesi. Huollon voit varata myös helposti nettivarauksen kautta ympäri vuorokauden. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi LänsiAuton valtuutettuun BMW-merkkihuoltoon Espoossa!

Valtuutettuna täyden palvelun BMW-huoltokorjaamona tarjoamme:

•  merkkihuoltopalvelut
•  maalaus- ja vauriokorjauspalvelut
•  alkuperäiset varaosat
•  rengashotellipalvelut
•  lisävarusteet


Lisäksi luotettavassa huollossamme:

•  työntekijämme osallistuvat säännöllisesti valmistajan koulutuksiin
•  huoltokorjaamollamme on käytössä erikoiskirjallisuutta
•  käytössämme on BMW:n omia testauslaitteita ja erikoistyökaluja
•  saamme jatkuvasti valmistajalta uutta ja tärkeää tietoa autostasi
•  meillä on suora yhteys tietopankkiin sekä varaosavarastoihin

LänsiAuto Espoo

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi WhatsAppissa.