LänsiAuto Espoo Suomenoja huoltaa ja korjaa autosi

LänsiAuto Espoo Suomenoja huolto

LänsiAuto Espoo Suomenoja huoltaa ja korjaa autosi

Autot kehittyvät koko ajan ja pitävät sisällään yhä enemmän teknologiaa. Siksi autot tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja tarkastusta. Koulutetuilla ja asiantuntevilla mekaanikoillamme on paras tietotaito autostasi. Oikein ja laadukkaasti tehdyllä huollolla saat huolettomia kilometrejä. Ja auton jälleenmyyntiarvokin säilyy parempana.

Espoo Suomenoja

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi.

LänsiAuto Espoo Suomenoja huollon palvelut

Kuitinmäentie 30, Espoo
ma-pe 7.00-17
la suljettu

Asiakkaidemme palautteita:

“Hyvä palvelu ja henkilökunta palveli huollossa sekä tiskillä todella hienosti. Suosittelen viemään auton sinne huoltoon tai korjaukseen”

Valtuutettu Honda-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo Suomenoja on täyden palvelun Honda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Hondan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Kia-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo Suomenoja on täyden palvelun Kia–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Kian huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Mazda-logo

Valtuutettu Mazda-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo Suomenoja on täyden palvelun Mazda–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mazdan huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Mitsubishi-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo Suomenoja on täyden palvelun Mitsubishi–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Mitsubishin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Valtuutettu Nissan-merkkihuolto

LänsiAuto Espoo Suomenoja on täyden palvelun Nissan–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Nissanin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella.

Korikorjaamo

Korikorjaamon töiden vastaanotto LänsiAuto Espoossa, osoitteessa Marsbyntie 3. LänsiAuto Espoo on täyden palvelun korikorjaamo ja palvelee kaikissa peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustöissä ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.