Auto Euroopasta - LänsiAuto Concierge

Auto Euroopasta LänsiAuto Concierge -tuontipalvelun avulla

Etkö löydä sinulle sopivaa autoa Suomesta? Ei hätää, LänsiAuto Concierge -palvelu etsii juuri haluamasi ja tarpeisiisi sopivan auton Euroopasta ja toimittaa auton tarkastettuna ja Suomeen rekisteröitynä avaimet käteen -periaatteella. Helppoa, eikö? Ota meihin yhteyttä jo tänään!

Ota meihin yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä täyttämällä sivulla oleva lomake. Voit myös olla yhteydessä suoraan sähköpostitse Aleksi Köninkiin tuontiautoihin liittyvissä asioissa.

 • Aleksi Köninki

  Myyntipäällikkö – Vaihtoautot

  aleksi.koninki@lansiauto.fi

  • Auto Euroopasta avaimet käteen -toimituksena LänsiAutosta

   Ostamme jatkuvasti varastoon laadukkaita vaihtoautoja ja tuontiautoja suoraan Euroopasta, eniten Ruotsista ja Saksasta. Olemme vuosien saatossa luoneet kattavan ostoverkoston Euroopan eri maihin ja tuontiautot ostetaan vain luotettavilta toimijoilta. LänsiAuto Concierge -palvelun avulla voit ostaa oman auton Euroopasta tarkastettuna ja Suomeen rekisteröitynä turvallisin mielin – hoidamme puolestasi verot, rahdin, maahantulotarkastuksen ja kaikki tarvittavat asiakirjat! Kerromme sinulle haluamasi auton hinnan sisältäen kaikki kulut ilman yllätyksiä. Halutessasi ostamme nykyisen autosi vaihdossa.

   LänsiAuto Concierge -palvelu on turvallinen ja helppo tapa ostaa auto ulkomailta

   Kun ostat auton Euroopasta LänsiAuto Concierge -palvelun kautta, voit hyödyntää halutessasi myös LänsiAuton tarjoamat rahoitusratkaisut, LänsiAuto Safe -lisäturvan ja LänsiAuto Kasko -vakuutuksen ehtojen täyttyessä. Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja me hoidamme loput.

   LänsiAuto vaihtoautot

   LänsiAuto Kasko –vakuutus

   LänsiAuto Kasko ensimmäiseksi vuodeksi kampanjahintaan!
   Ostaessa tai vaihtaessasi meillä auton, saat edullisen kaskovakuutuksen uuteen autoosi. LänsiAuto Kasko on LänsiAuton asiakkaille tarkoitettu, räätälöity ja valmiiksi kilpailutettu vakuutus.

   LänsiAuto Safe – edullinen lisäturva vaihtoautollesi vuodeksi

   Arveluttavatko vaihtoauton luotettavuus ja huolettomuus? LänsiAuto Safe -lisäturvan avulla turvaat käytetyn autosi tulevat ajokilometrit alkaen alle 2 €/päivä. LänsiAuto Safe -lisäturva kattaa laajasti äkilliset ja odottamattomat viat ensimmäisen 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin aikana. Anna meidän huolehtia autostasi puolestasi.

   LänsiAuton Chat

   LänsiAuton chat-myynti palvelee aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä – myös joulun pyhinä!

   Vaihtoautojen chat-myyntitiimi palvelee sinua kaikissa automyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23. Valitse auto valikoimastamme ja ota chatissa myyjäämme yhteyttä. Tee helpot autokaupat suoraan kotisohvaltasi!

   Myy autosi LänsiAutolle!

   Ostamme jatkuvasti käytettyjä autoja – järkevään hintaan. Teemme autostasi kilpailukykyisen tarjouksen. Pyydä ostotarjous autostasi helposti ja nopeasti lomakkeen kautta, tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

   Minkälaista autoa etsit?

   "*" indicates required fields

   Etsimäsi auton tiedot
   Mahdollisen vaihdossa tulevan auton tiedot
   Yhteystiedot