Kia-vaihtoautot

Kia-vaihtoautot

Osta käytetty Kia LänsiAutosta. Kia-vaihtoautojen suosioon vaikuttavat erinomainen hinta-laatusuhde ja näyttävä mallisto, johon kuuluu malleja useasta eri kokoluokasta. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman Kia-malleja eri käyttövoimilla sekä useasta eri hintaluokasta jokaiseen makuun. LänsiAutosta löydät myös uusien autojen Kia-merkkiedustuksen. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Kia Rio

13 380 €
Tai alk. 175 € / kk
2021
käytetty
bensiini
manuaali

Kia Ceed

21 870 €
Tai alk. 249 € / kk
2020
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Kia Ceed

22 700 €
Tai alk. 279 € / kk
2021
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Käytetyt Kiat laajasta valikoimasta

Kian laajasta mallistosta löytyy autoja kaikkiin tarpeisiin. LänsiAutosta löydät valikoiman vähän käytettyjä Kian suosikkimalleja kuten Kia Ceed, Kia XCeed, Kia ProCeed, Kia Stonic, Kia Rio, Kia Niro, Kia Sportage, Kia Sorento ja Kia Picanto. Valikoimasta löydät myös Kia-sähköautot Kia EV6 ja Kia EV9 sekä Kia-hybridit. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille. Kian uusien autojen myynnin ja merkkihuollon löydät LänsiAuto Espoo Suomenojalta ja LänsiAuto Tampereelta.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.