LänsiAuto on Subaru–korjaamosi Vantaalla

LänsiAuto Vantaa toimipiste

LänsiAuto on Subaru–korjaamosi Vantaalla

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Subaru–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Subarun huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Subarun peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto Vantaa on täyden palvelun Subaru-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Subaru-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä parhaalla osaamisella. Tuomalla autosi LänsiAuton Subaru-merkkihuoltoon säännöllisesti voit olla varma, että autosi pysyy kunnossa pitkään.

Valtuutetussa Subaru-merkkihuollossamme olemme autosi todellisia asiantuntijoita jatkuvan koulutuksen sekä valmistajan erikoistyökalujen ja -järjestelmien ansiosta. Merkkihuollossa asennamme autoosi viimeisimmät päivitykset sekä käytämme alkuperäisiä varaosia, öljyjä ja nesteitä. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö auttaa pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Subarun peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Subaru-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Vantaa Subaru korjaamo

Pakkalantie 15, Vantaa
ma-pe 7-17
la suljettu