LänsiAuto on Chevrolet–korjaamosi Helsingissä

LänsiAuto Helsinki huolto

LänsiAuto on Chevrolet–korjaamosi Helsingissä

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Chevrolet–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Chevroletin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Chevroletin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Chevrolet-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Vaikka uusien Chevrolet-mallien myynti on lopetettu Suomessa, palvelemme ammattitaidolla Chevrolet-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä. Tuomalla autosi LänsiAuton Chevrolet-merkkihuoltoon säännöllisesti voit olla varma, että autosi pysyy kunnossa pitkään.

Valtuutetussa Chevrolet-merkkihuollossamme tunnemme autosi parhaiten. Käytämme huollossa aina Chevroletin alkuperäisosia, jotka auttavat pitämään autosi huippukunnossa useiden vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Chevroletin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
tuulilasikorjaukset
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Chevrolet-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Huollon palvelut

Mercedes-Benz tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Helsinki Chevrolet korjaamo

Laivalahdenkatu 8, Helsinki
ma-pe 7.00-17
la suljettu