LänsiAuto on Nissan–korjaamosi Lahdessa

Nissan huolto

LänsiAuto on Nissan–korjaamosi Lahdessa

LänsiAuto Lahti on täyden palvelun Nissan–huoltokorjaamo. Palvelemme kaikissa Nissanin huolto- ja korjaustöissä kokemuksella ja parhaalla osaamisella. Olemme erikoistuneet ladattavien autojen korjaamiseen. Teemme myös kaikki Nissanin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

LänsiAuto Lahti on täyden palvelun Nissan-huoltokorjaamosi

Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Nissan-autoilijoita kaikissa huolto- ja korjaustöissä parhaalla osaamisella. Tuomalla autosi LänsiAuton Nissan-merkkihuoltoon se huolletaan ja kunnostetaan juuri oikealla tavalla.

Toimimme aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Varmistaen, että autollesi tehdään huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkistukset. Nissan-koulutetut ja ammattitaitoiset mekaanikkomme tuntevat autosi parhaiten. Käytämme testattuja alkuperäisiä Nissan-varaosia, jotka valmistetaan huolellisesti turvallisuuden, laadun, suorituskyvyn ja kestävyyden suhteen. Laadukkaiden alkuperäisosien käyttö varmistaa, että autosi säilyy alkuperäisellä tasolla vuosien ajan.

Teemme myös kaikki Nissanin peltikorjaus-, vauriokorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla – nopeasti ja sujuvasti.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
• merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
 tekniset korjaukset ja huollot
• maalaus- ja vauriokorjauspalvelut – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppanina
• tuulilasikorjaukset
• lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
• katsastuspalvelu
 rengaspalvelut

Varaa oma huoltoaikasi Nissan-huoltoon kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Nissan Assistance -tiepalvelu

Jos tuot Nissanisi huollettavaksi LänsiAuton valtuutettuun Nissan-huoltopisteeseen, pääset automaattisesti hyödyntämään maksutonta Nissan Assistance -tiepalvelua seuraavien 12 kuukauden ajan. Etu on voimassa myös autosi valmistajan takuun tai Nissan 5★ jatkoturvan umpeuduttua.

Jouduitko onnettomuuteen tai menikö autosi rikki kesken matkan? Soita Nissanin tiepalvelunumeroon: 010 770 5222

Mitä tahansa tapahtuikin, soita Nissan Assistance -tiepalvelunumeroon, niin saat nopeasti apua ja pääset Nissanisi kanssa takaisin tien päälle mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Tiepalvelunumero on maksuton.

Huollon palvelut

Nissan tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Korikorjaus ja maalaus

Mikäli autossasi on vahingonkorjausta vaativa vaurio, sen korjaaminen alkaa vahinkotarkastuksella. Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme ajan vahinkojen mukaiseen korikorjaukseen ja/ tai maalaukseen.

Nissan Etuhuolto

Edullinen Nissan Etuhuolto valtuutetussa Nissan-huoltokorjaamossa yli 4-vuotiaille Nissan autoille.

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Lahti Nissan korjaamo

Patometsänkatu 1, Lahti
ma-pe 7.30-17
la suljettu