Mitsubishi-Ajoturvapalvelu 24/7

Aja rauhallisin mielin - Mitsubishi

Mielenrauhaa tien päällä

Mitsubishi-autosi on valmistettu ja varustettu huipputeknologioilla ja innovaatioilla. Autoilu on onneksi useimmiten mukavaa ja huoletonta, mutta välillä matkalla saattaa sattua ikäviä tilanteita tai odottamattomia ongelmia. Näitä tilanteita varten turvanasi on (Mitsubishi Motors Assistance Package) MAP-ajoturvapalvelu.

Mitsubishi-ajoturvapalvelu myönnetään kaikkiin uusiin Mitsubishi-autoihin, ja MAP on voimassa kaikille alle 5 vuotiaille autoille, eli viisi vuotta alkaen auton ensirekisteröinnistä.

Tapahtuipa autollesi mitä tahansa, saat aina apua ympäri vuorokauden. Mitsubishi-Ajoturvapalvelu on saatavilla koko Euroopassa. Olit sitten esimerkiksi työmatkalla, kotipihalla tai autolla Euroopan reissulla saat aina apua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Soittamalla palvelunumeroon saat neuvoja ja ratkaisuja käsilläsi olevaan tilanteeseen nopeasti ja tehokkaasti. Saat nopeasti apua autosi luo, jotta matkasi voisi jatkua mahdollisimman pian. Mikäli sattunutta ongelmaa ei voida ratkaista pikaisesti paikan päällä, ajoturvapalvelu tarjoaa vaihtoehtoisen ratkaisun matkan jatkumista varten kuten taksikuljetusta, sijaisautoa tai vaikka hotellimajoitusta riippuen sijainnistasi ja arvioidusta viankorjauksen kestosta. Vaihtoehtoiset ratkaisut pätevät myös kaikkiin kanssamatkustajiin ja matkatavaroihin. Et kuitenkaan koskaan jää yksin tien päälle.

Ilmainen päivystysnumero on käytössäsi 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa numerosta: 0800 188 877

Mitsubishi-merkkihuolto

Kotimainen Mitsubishi-merkkihuolto

LänsiAuto on suomalainen perheyritys, jolla on 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. LänsiAuton Mitsubishi-mekaanikot ovat koulutettuja autosi asiantuntijoita jotka käsittelevät autoasi aina intohimolla ja ammattitaidolla, oli autosi sitten uusi tai enemmän kilometrejä matkannut, autosi saa aina laadukasta huolenpitoa Mitsubishi-huoltokorjaamossamme.

Ilmainen Mitsubishi-auton kuntotarkastus

Ilmainen Mitsubishin kuntotarkastus

Kattava kuntotarkastus on alle 5-vuotiaille Mitsubishi-autoille, jossa tutkitaan 25 eri tärkeää auton kohtaa.

Esimerkiksi ennen pitempiä matkoja on hyvä tarkastuttaa auto, jotta piilevät viat huomataan ajoissa, eikä ne ilmene kesken reissua. Ota vain yhteyttä LänsiAuton Mitsubishi-merkkihuoltoon niin tarkastamme autosi ja korjaamme mahdolliset viat. Ilmoitamme aina tarvittavat toimenpiteet ja hinta-arvion ennen kuin teemme ne.

Espoo Suomenoja

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi WhatsAppissa.

LänsiAuton Mitsubishi-merkkihuoltoliikkeet

LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste

LänsiAuto Suomenoja

Osoite
Kuitinmäentie 30
02270 Espoo
Puhelinnumero automyynti 010 525 2700
Puhelinnumero huolto 010 525 2780
LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.00-17 la suljettu

LänsiAuto Tampere

Osoite
Taninkatu 3
33400 Tampere
Puhelinnumero automyynti 010 504 7970
Puhelinnumero huolto 010 504 7940
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu