LänsiAuto huoltaa ja korjaa autosi

Huolto- ja korikorjaamo

Autot kehittyvät koko ajan ja pitävät sisällään yhä enemmän modernia teknologiaa. Siksi autot tarvitsevat säännöllistä tarkastusta ja huoltoa. Säännölliset huollot takaavat myös autosi turvallisuuden ja ajomukavuuden. Meidän koulutetulla ja asiantuntevilla mekaanikoillamme on paras mahdollinen tieto autostasi. Oikein ja laadukkaasti tehdyllä huollolla saat huolettomia kilometrejä.

LänsiAuto huoltaa ja korjaa autosi

Huollattamalla autosi säännöllisesti takaat autollesi parhaan mahdollisen huolenpidon sekä säilytät autosi jälleenmyyntiarvon. Siksi se kannattaa huollattaa meillä luotettavassa merkki- tai monimerkkihuollossa.


Rautaisella ammattiaidolla teemme määräaikais- ja kausihuoltojen lisäksi myös:


• Moottorikorjaukset
• Voimansiirtokorjaukset
• Jarrukorjaukset
• Autosähkötyöt
• Ilmastointihuollot
• Tuulilasin korjaukset sekä vaihdot
• Renkaiden vaihdot
• Kolarivaurioiden korjaukset
• Pakokaasututkimuksen


Tarvittaessa järjestämme sijaisauton huollon ajaksi tai noudamme ja palautamme autosi. Voit varata huollon kätevästi verkosta tai soittamalla suoraan huoltopisteeseen. Pidämme autostasi hyvää huolta, olipa kyseessä huolto, kolarikorjaus tai asennustyö.

Merkkihuollon edustukset

BMW-Service-logo
Chevrolet logo
citroen logo
Mazda-logo
Mercedes-Benz logo
Opel-logo
Peugeot logo
Saab logo

LänsiAuton valtuutettu merkkihuolto

LänsiAuto merkkihuolloissa noudatamme valmistajan antamia huolto-ohjeita ja käytämme laadukkaita alkuperäisiä varaosia. Valtuutettuna huoltokorjaamona työntekijämme osallistuvat säännöllisesti autosi järjestämään koulutukseen ja tuntevat autosi parhaiten. Huoltokorjaamollamme on käytössä erikoiskirjallisuutta, auton omia testauslaitteita ja erikoistyökaluja. Saamme valmistajalta jatkuvasti uutta ja tärkeää tietoa, ja meillä on käytössä tietopankki sekä suora yhteys varaosavarastoihin.

Olemme suomalainen perheyhtiö

Tarjoamme kaikki autoiluun liittyvät palvelut 45 vuoden kokemuksella 450 ammattilaisen voimin Helsingistä Ouluun.

Merkkihuollon ammattilainen

Meiltä saat valtuutetun merkkihuollon palvelut lähes kaikille automerkeille. Teemme myös korikorjaus- ja maalaustyöt ammattitaidolla mihin tahansa autoon.

Asiakkuutesi on meille tärkeä

Palvelemme 12 toimipisteessä ympäri Suomen. Lisäksi tavoitat meidät puhelimitse tai sähköisesti. Palautetta voit jättää tästä.

Joustavat rahoitusratkaisut

Meiltä voit paitsi ostaa auton, myös vuokrata tai liisata sellaisen. Saatavana myös edullinen osamaksurahoitus – jopa ilman käsirahaa.