Mercedes-Benz

Mercedes-Benz-vaihtoautot

Osta käytetty Mercedes-Benz LänsiAutosta. Mercedes-Benz-vaihtoautojen tinkimätön laatu ja innovatiivinen teknologia tarjoavat kuljettajalleen ainutlaatuisen ajokokemuksen ja merkki on tunnettu laadukkaana ja kestävänä autona. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman Mercedes-Benz-malleja eri käyttövoimilla sekä useasta eri hintaluokasta ja kokoluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Mercedes-Benz E

36 900 €
Tai alk. 409 € / kk
2021
käytetty
plug-in-hybridi (diesel)
automaatti

Mercedes-Benz A

25 900 €
Tai alk. 299 € / kk
2021
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Mercedes-Benz EQS

99 780 €
Tai alk. 1 049 € / kk
2022
käytetty
sähkö
automaatti

Käytetyt Mercedekset laajasta valikoimasta

Mercedes-Benzin laajasta mallistosta löytyy autoja kaikkiin tarpeisiin. LänsiAutosta löydät valikoiman vähän käytettyjä Mercedeksen suosikkimalleja kuten A-sarja, C-sarja ja E-sarja sekä SUV-valikoimastamme ylelliset GLC– ja GLE-maasturit. Valikoimasta myös S-sarjan luksusautot, Mercedes-Benz-sähköautot, Mercedes-Benz-hybridit ja Mercedes-Benz-farmarit! Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.