Enterprisen kausiautot nyt kesätarjoushinnoin!

Kausiautot alkaen 640 €/kk ja pakettiautot viikonlopuksi alkaen 59 €. Tutustu alta Enterprise Suomen kesätarjouksiin!

Enterprise Suomi on LänsiAuton operoima autovuokraamo, joka tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman autovalikoiman alle 30 päivän lyhyisiin vuokrauksiin tai yli kuukauden kestäviin vuokrauksiin kausiauton eli pidempiaikaisen autoratkaisun minileasing-palvelulla.

Kausiauto reissuihin tai päivittäisiin menoihin

Kausiauto on huoleton tapa vuokrata auto yhdeksi kuukaudeksi tai useammaksi ilman sitoutumista pitkään leasing-sopimukseen. Enterpriseltä löydät laajan valikoiman erilaisia autoja, kuten polttoainetehokkaita kompaktiautoja, tilavia maastureita ja erikoisempia luksusmalleja – kaikkiin käyttötarpeisiin!

Alensimme kausiautojemme hintoja ja tarjoamme kausiautot nyt kesätarjoushinnoin alkaen 640 €/kk! Miten olisi esim. ketterä Opel Corsa kaupunkiin tai Opel Astra-mallin kompakti farmari reissuihin?

Hyödynnä edullisemmat kausiautojen hinnat nyt Enterprisen minileasingillä. Olitpa sitten suunnittelemassa useampaa viikonloppumatkaa, pidempää road tripiä, lomamatkaa autolla tai etsit muuten vain luotettavaa autoa päivittäisiin menoihin, meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia autoja tarpeisiisi. Tutustu valikoimaan ja aloita seikkailusi! 

Muutto, remontti, suursiivous, viikonloppureissu?

Meiltä löytyy edullinen ratkaisu tähänkin. Tarjoamme pakettiautot touko-kesäkuun viikonlopuiksi alkaen vain 59 € koko viikonlopuksi! Kevät tuo mukanaan remontit ja muut projektit, jotka vaativat isomman kuljetuskapasiteetin. Vuokraa nyt pakettiauto koko viikonlopuiksi poikkeuksellisen edulliseen hintaan.

Tutustu Enterprisen kesätarjouksiin

Kausiautot alkaen 640 €/kk

Kaikki valikoimamme autot ovat lähes uusia, turvallisia ja huollettuja autoja. Kausiauton kiinteään kuukausihintaan sisältyy:
 
– Liikenne- ja kaskovakuutus omavastuulla
– Tiepalvelu 24/7. Saat aina avun sinne missä olet.
– Maksuttomat huollot
– Sijaisauto huoltojen ajaksi
– Mahdollisuus vaihtaa toiseen autoluokkaan kesken sopimuskauden

Pakettiautot alk. 59 € koko viikonlopuksi

Voit noutaa pakettiauton perjantaina ja palauttaa toimipisteeseen vasta maanantaiaamuna, mutta viimeistään klo 9.00 mennessä. Palautus onnistuu myös viikonlopun aikana jättämällä avaimet toimipisteessä löytyvään avainlokeroon. Kampanja on voimassa vain Herttoniemen, Vantaan ja Espoon toimipisteissä 30.6.2024 saakka. Tiedustelut ja varaukset paikanpäältä, puhelimitse tai sähköpostitse kyseisistä pisteistä. Kampanjahintaisia pakettiautoja saatavilla rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Nyt on loistava tilaisuus nauttia ajamisesta vapaasti ja huolettomin mielin Enterprisen minileasingillä tai muilla vuokra-autoilla. Tutustu valikoimaan Enterprise Suomen verkkosivuilla ja aloita seikkailusi

Hinnat voimassa toistaiseksi tai saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.