Volvo-vaihtoautot

Volvo-vaihtoautot

Osta käytetty Volvo LänsiAutosta. Volvo on tunnettu laadukkaana, turvallisena ja luotettavana autona. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman Volvo-malleja järkevään hintaan eri käyttövoimilla sekä useasta eri hintaluokasta ja kokoluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Volvo V90

35 350 €
Tai alk. 409 € / kk
2019
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Volvo XC60

40 780 €
Tai alk. 459 € / kk
2021
käytetty
bensiini
automaatti

Volvo C40

46 380 €
Tai alk. 509 € / kk
2022
käytetty
sähkö
automaatti

Käytetyt Volvot laajasta valikoimasta

Volvot tunnetaan huippuluokan turvallisuusominaisuuksista ja laadukkaasta suunnittelusta. Volvon mallistosta löydät farmarit, maasturit ja sedanit jokaiseen tarpeeseen, joista suosituimpia ovat Volvo V40, Volvo V60, Volvo V90, Volvo XC40, Volvo XC60, Volvo XC90, Volvo S60 sekä Volvo S90. Katso myös Volvo-sähköautot ja Volvo-hybridit. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.