Volkswagen-vaihtoautot

Osta käytetty Volkswagen LänsiAutosta. Volkswagen, “Volkkarinakin” tunnettu perinteikäs merkki menestyy testeissä ja vertailuissa vuodesta toiseen. Siksipä Volkswagen on varma ja turvallinen valinta. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman Volskwagen-malleja järkevään hintaan eri käyttövoimilla sekä useasta eri hintaluokasta ja kokoluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissä tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Volkswagen ID.5

39 800 €
Tai alk. 435 € / kk
2023
käytetty
sähkö
automaatti

Volkswagen Transporter

14 790 €
Tai alk. 175 € / kk
2015
käytetty
diesel
manuaali

Volkswagen ID.5

36 600 €
Tai alk. 409 € / kk
2022
käytetty
sähkö
automaatti

Käytetyt Volkswagenit laajasta valikoimasta

Volkswagen tunnetaan klassikoistaan, kuten ketterät kaupunkiautot Golf ja Polo sekä farmarimalli Passat. Touran tarjoaa mahdollisuuksia isommallekin perheelle. Volkswagenilta löydät farmarit, maasturit, pakettiautot ja sedanit jokaiseen tarpeeseen, Katso myös Volkswagen-sähköautot ja Volkswagen-hybridit. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.