Tesla-vaihtoautot

Tesla-vaihtoautot

Osta käytetty Tesla LänsiAutosta. Tesla-sähköautot ovat kehityksen huippua sekä tehokas ja ympäristöystävällinen valinta. Yhdysvaltalainen Tesla on yksi maailman tunnetuimmista sähköautojen valmistajista. LänsiAutosta löydät hyvän valikoiman suosittuja Tesla-vaihtoautoja useasta eri hintaluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Käytetyt Tesla-sähköautot laajasta valikoimasta

LänsiAuton vaihtoautovalikoimasta löydät hyväkuntoiset ja suositut Teslan Model Y katumaasturit sekä Model 3 ja lippulaivamalli Model S -vaihtoautot. Tutustu tarjontaan ja löydä omasi! Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva jopa alle 12 vuotta vanhoille ja alle 220 000 km ajetuille käytetyille autoille. Tutustu eri sopimusvaihtoehtoihin täältä.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.