LänsiAuto vaihtoautot

Käytetyt premium-autot

Osta käytetty premium-auto LänsiAutosta. Premium-autot ovat laatuautoja ja valmistajansa automalliston parhaimmistoa, jotka kelpaavat varusteillaan ja ominaisuuksillaan vaativammallekin kuljettajalle. LänsiAutosta löydät arvokkaat premium-autot usealta eri merkiltä useasta eri kokoluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Volvo V60

39 890 €
Tai alk. 435 € / kk
2021
käytetty
bensiini
automaatti

BMW 330

36 390 €
Tai alk. 409 € / kk
2021
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Volvo V60

32 400 €
Tai alk. 359 € / kk
2022
käytetty
hybridi (bensiini)
automaatti

Käytetyt premium-autot laajasta valikoimasta

LänsiAuton laajasta valikoimasta löydät käytetyt hyväkuntoiset luksusautot jokaiseen makuun ja tarpeeseen aina kilpailukykyiseen hintaan. Tee jokapäiväisistä ajomatkoistasi nautinto ja hanki itsellesi laadukas premium-luokan auto LänsiAutosta! Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.