Käytetyt perheautot

Osta käytetty perheauto LänsiAutosta. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua ja perhettäsi löytämään tarpeisiinne ja toiveisiinne sopivan kulkupelin! Pienet lapset matkustavat turvallisesti turvaistuimissaan, jotka on hyvä sovittaa ennen ostopäätöstä autoon. Perheen arjessa ja reissuilla korostuu myös lisääntynyt tilan tarve, joten tavaratilan kokoa ja muotoa on hyvä vertailla. Farmarit, SUV:it eli kaupunkimaasturit ja maastoautot ovat hyviä valintoja, mutta myös monien automerkkien henkilöautoista löytyy perheen tarpeisiin sopivia malleja. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman farmariautoja useasta eri hintaluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeella, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Volvo V60

29 900 €
Tai alk. 329 € / kk
2021
käytetty
diesel
automaatti

Toyota RAV4

34 700 €
Tai alk. 379 € / kk
2019
käytetty
hybridi (bensiini)
automaatti

BMW 520

17 200 €
Tai alk. 199 € / kk
2016
käytetty
diesel
automaatti

Käytetyt perheautot laajasta valikoimasta

Osta käytetty perheauto edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Olipa valintanne sitten farmari, sedan, citymaasturi tai maastoauto, osaava henkilökuntamme opastaa mielellään. Turvallisuus ja tila ovat tärkeimmät kriteerit perheautoa valitessa. Valikoimastamme löydät niin farmareita kuin tila-autojakin. Seitsemänpaikkainen tila-auto on loistava valinta, kun autoon tulisi mahtua viisi tai useampi henkilö ja lisäksi vielä perheen mahdollinen lemmikki tai harrastus- tai matkatavaroita. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.