Opel-vaihtoautot

Osta käytetty Opel LänsiAutosta. Laadukkaista henkilöautoistaan, koko perheen tila-autoistaan ja työkäyttöönkin soveltuvista pakettiautoistaan tunnettu saksalainen Opel on hyvä valinta matkakumppaniksi. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman Opel-malleja järkevään hintaan eri käyttövoimilla sekä useasta eri hintaluokasta ja kokoluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Opel INSIGNIA

29 700 €
Tai alk. 329 € / kk
2022
käytetty
bensiini
automaatti

Opel MOVANO

22 650 €
Tai alk. 279 € / kk
2020
käytetty
diesel
manuaali

Opel MOVANO

22 580 €
Tai alk. 279 € / kk
2020
käytetty
diesel
manuaali

Käytetyt Opelit laajasta valikoimasta

Opelin ketterä kaupunkiauto on Corsa, Astran löydät sekä näppäränä kaupunkiautona että farmarina! Oletko jo tutustunut uudistuneeseen Mokkaan? Farmarimallinen Insignia tarjoaa varmoja kilometrejä ja citymaasturit Crossland X ja Grandland X ovat luotettavia kumppaneitasi vaikeammissakin olosuhteissa. Opelilta löydät farmarit, maasturit ja pakettiautot jokaiseen tarpeeseen. Katso myös Opel-sähköautot ja Opel-hybridit. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.