Käytetyt nelivedot

Osta käytetty nelivetoauto LänsiAutosta. Nelivedolla pääset perille kaikissa olosuhteissa säästä tai maastosta riippumatta. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman nelivetoisia autoja useasta eri hintaluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Mitsubishi L200

42 790 €
Tai alk. 489 € / kk
2022
käytetty
diesel
automaatti

Mercedes-Benz GLE

77 800 €
Tai alk. 849 € / kk
2021
käytetty
plug-in-hybridi (diesel)
automaatti

Volvo V90

35 300 €
Tai alk. 409 € / kk
2019
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Käytetyt nelivedot laajasta valikoimasta

Osta käytetty nelivetoauto edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Nelivetoinen auto on erityisesti talvella näppärä, sillä se liikkuu sulavasti lumessa ja vaikeassa maastossa. Nelivetoisissa autoissa auton kaikki neljä pyörää vetävät ja liikkeelle lähdettäessä pito on parempi. Suomessa auton vetotavalla on erityisesti talvella hyvin suuri merkitys. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.