Käytetyt maasturit ja katumaasturit

Osta käytetyt maasturit, katumaasturit ja crossoverit LänsiAutosta. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman käytettyjä maastoautoja vaativampaan maastoon ja katumaastureita kaupunkiajoon useasta eri hintaluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Toyota RAV4

34 300 €
Tai alk. 379 € / kk
2019
käytetty
hybridi (bensiini)
automaatti

Toyota RAV4

23 880 €
Tai alk. 279 € / kk
2021
käytetty
bensiini
manuaali

Volkswagen Tiguan

31 490 €
Tai alk. 359 € / kk
2021
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Käytetyt maastoautot laajasta valikoimasta

Osta käytetyt maasturit ja katumaasturit edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Erilaisia maastureita yhdistää tavallista suuremmat renkaat sekä korotettu maavara on näppärä etenkin vaikeassa maastossa. Katumaasturi eli citymaasturi on erinomainen valinta kaupunkien mukulakivisille teille. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.