Käytetyt sähköautot

Osta käytetty sähköauto LänsiAutosta. Sähköautoissa on sähkömoottori, jota ladataan ulkoisesta voimalähteestä. Sähköauton akun varauksen loputtua se täytyy ladata jotta matka jatkuu, mutta esimerkiksi pikalaturilla saadaan nopeita tuloksia. Käyttökustannukset ovat omaa luokkaansa ja ajomukavuutta lisää välittömästi käytettävissä olevat hevosvoimat sekä hiljainen ääni. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman sähkö- ja hybridiautoja useasta eri hintaluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeella, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Kia Niro Electric

26 690 €
Tai alk. 299 € / kk
2020
käytetty
sähkö
automaatti

Tesla Model 3

29 800 €
Tai alk. 329 € / kk
2019
käytetty
sähkö
automaatti

BMW iX

63 700 €
Tai alk. 689 € / kk
2023
käytetty
sähkö
automaatti

Käytetyt sähköautot laajasta valikoimasta

Osta käytetty sähköauto edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Sähköautoissa on ainoastaan sähköllä toimiva akku, jota ladataan ulkoisesta voimalähteestä. Autojen toimintamatkat vaihtelevat, samoin kuin akkujen latausnopeudet. Sähköautojen ajettavuus on usein polttomoottoriautoja parempi, sillä auto kiihtyy nopeammin ja ketterämmin. Hintavertailuun vaikuttaa ostohinta, autovero ja käyttökustannukset.

Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.