Käytetyt kaupunkiautot

Osta käytetty kaupunkiauto LänsiAutosta. Kaupunkiauto on näppärä ja ketterä valinta esimerkiksi kaupunkioloihin tai muuten vähäiseen ajoon. Pienikulutuksinen ja kevyt auto on taloudellinen ja ekologinen valinta. Ajoneuvoveron perusveroa maksetaan hiilidioksidipäästöjen (CO2) mukaisesti ja säästöä kertyy myös verokustannuksen myötä, kun nykyaikaiset kaupunkiautot ovat matalapäästöisiä. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman kaupunkiautoja useasta eri hintaluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeella, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Toyota Prius

20 290 €
Tai alk. 249 € / kk
2016
käytetty
hybridi (bensiini)
automaatti

Opel Astra

17 880 €
Tai alk. 225 € / kk
2021
käytetty
bensiini
automaatti

Volkswagen Golf

12 790 €
Tai alk. 175 € / kk
2016
käytetty
bensiini
automaatti

Käytetyt kaupunkiautot laajasta valikoimasta

Osta käytetty kaupunkiauto edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Kaupunkiauton sujautat helposti pieneenkin parkkiin mutta varusteista ei tarvitse tinkiä. Peruutuskamera ja pysäköintitutkat alkavat olla lähes vakiokalusteita, mutta lisäherkkujakin on saatavilla! Vakionopeudensäädin tuo lisämukavuutta pidemmilläkin ajomatkoilla. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.