Käytetyt hybridiautot

Osta käytetty hybridiauto LänsiAutosta. Hybrideissä on kaksi moottoria: poltto- ja sähkömoottori. Lisäksi hybridejä on kahdenlaisia, ladattavia ja ajon aikana itselataavia. Akun varauksen loputtua sitä ei tarvitse ladata matkan jatkumiseksi vaan hybridiautolla voidaan jatkaa matkaa polttomoottorilla. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman hybridiautoja useasta eri hintaluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeella, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Volkswagen Passat

16 980 €
Tai alk. 199 € / kk
2016
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Toyota RAV4

36 990 €
Tai alk. 409 € / kk
2020
käytetty
hybridi (bensiini)
automaatti

Mazda CX-60

43 300 €
Tai alk. 489 € / kk
2022
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Käytetyt hybridiautot laajasta valikoimasta

Osta käytetty hybridiauto edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Hybridiautoissa voit valita ladattavan ja ajon aikana itselataavan mallin väliltä. MHEV-hybridit ovat kevythybridejä, jotka ottavat talteen energiaa auton jarrutuksista ja tuottavat lisävääntöä liikkeelle lähtiessä ja kiihdytettäessä. Hybridi (HEV) voi käyttää lyhyen matkan ajan pelkkää sähkömoottoria, siirtyä pelkälle polttomoottorille tai käyttää sen apuna sähkömoottoria. Plug-in hybridin, eli ladattavan hybridin tunnistat merkinnästä PHEV. Näissä on suurempi akku, jota ladataan ulkoisesta voimalähteestä ja sen kantama on suurempi.

Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.