Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

Käytetyt dieselautot

Osta käytetty dieselauto LänsiAutosta. Diesel on paljon ajavan kuljettajan hyvä valinta. Diesel tuo autoon myös tehokkuutta ja vääntöä. Etenkin jos autolla on tarkoitus vetää tai muutoin kuljettaa kuormaa, on diesel varteenotettava vaihtoehto käyttövoimaksi. Uusiutuvaa biodieseliä voi nykyään tankata kaikkiin dieselautoihin. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman dieselautoja useasta eri hintaluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeella, WhatsAppissa, chatissä tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

BMW X1

21 900 €
Tai esim. 249 € / kk
2019
käytetty
diesel
automaatti

Opel Insignia

12 800 €
Tai esim. 175 € / kk
2018
käytetty
diesel
automaatti

Ford Kuga

13 190 €
Tai esim. 175 € / kk
2017
käytetty
diesel
manuaali

Käytetyt dieselit laajasta valikoimasta

Osta käytetty dieselauto edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Nykyään tuotetaan kotimaista biodieseliä, joka paikallisesti tuotettuna pienentää hiilijalanjälkeä jopa noin 90%. Dieselin etuna on toimintavarmuus säässä kuin säässä ja lähtökohtaisesti hankintahinta on edullisempi. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.