BMW-vaihtoautot

BMW-vaihtoautot

Osta käytetty BMW LänsiAutosta. BMW-vaihtoautojen tinkimätön laatu ja innovatiivinen teknologia tarjoavat kuljettajalleen ainutlaatuisen ajokokemuksen. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman BMW-malleja eri käyttövoimilla sekä useasta eri hintaluokasta ja kokoluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

BMW 330

33 590 €
Tai alk. 379 € / kk
2021
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

BMW 320

27 800 €
Tai alk. 329 € / kk
2020
käytetty
diesel
automaatti

BMW 530

26 400 €
Tai alk. 299 € / kk
2017
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Käytetyt BMWt laajasta valikoimasta

BMWn laajasta mallistosta löytyy autoja kaikkiin tarpeisiin. LänsiAutosta löydät BMWn suositut mallit kuten 5-sarja, 4-sarja, 3-sarja, 2-sarja ja 1-sarja sekä useat X-sarjan SUV-korimallin maasturit kuten X1 ja X3. Valikoimasta myös BMW-sähköautot, BMW-hybridit ja BMW-farmarit! Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.