Poikkeavat aukioloajat

LänsiAuto palvelee sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä vuoden ympäri. Toivotamme vauhdikasta loppuvuotta kaikille!

Oletko suunnitellut uuden auton hankintaa? Varastossamme lähes 1000 vaihtoautoa, sekä uuden veroisia esittelyautoja uutta halvemmalla ja myös täysin uusia autoja nopeaan toimitukseen. Tutustu valikoimaan, tule koeajolle ja pyydä tarjous.

Tervetuloa autokaupoille!

Vaihtoautojen chat-palvelu palvelee sinua joka päivä 

LänsiAuton chat-tiimi palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Valitse auto valikoimastamme ja ota yhteyttä myyjiimme chatissä. Yhteydenotto onnistuu vaikka suoraan kotisohvaltasi!

Huolla autosi LänsiAutossa – ajanvaraus verkosta 24/7

Autosta kannattaa pitää huolta ympäri vuoden. Ammattitaitoiset huoltoneuvojamme palvelevat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa ja koulutetut mekaanikkomme pitävät autostasi huolta. He tuntevat autosi ja varmistavat sen toimivuuden. Varaa aika huoltoon nyt ja valitse itsellesi parhaiten sopiva aika!

Meille voit varata huoltoajan kätevästi verkossa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ammattilaisemme palvelevat myös verkkosivujemme chatissa arkisin klo 7-18. Hyödynnä aikaa varatessasi myös huollon kattavat lisäpalvelut.

Loppuvuoden poikkeavia aukioloaikoja:

PäivämääräAukiolo
Keskiviikko 6.12.ItsenäisyyspäiväLiikkeet suljettu
Maanantai 25.12.JoulupäiväLiikkeet suljettu
Tiistai 26.12.TapaninpäiväLiikkeet suljettu

Mitä tehdä vahingon sattuessa liikenteessä?

Uutiset ja tiedotteet

|

27.9.2023

Liikenteessä sattui vahinko: mitä teen?

Huolto tarkastus

Uutiset ja tiedotteet

|

14.7.2023

Huolenpitoa autolle. Näitä tarkastuksia voit tehdä kotipihassa