Poikkeavat aukioloajat

LänsiAuto palvelee sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä vuoden ympäri. Toivotamme vauhdikasta kesää kaikille!

Oletko suunnitellut uuden auton hankintaa? Varastossamme lähes 1 500 autoa: hyväkuntoisia ja laadukkaita vaihtoautoja sekä uuden veroisia esittelyautoja uutta halvemmalla ja myös uusia ajamattomia autoja nopeaan toimitukseen. Tutustu valikoimaan, tule koeajolle ja pyydä tarjous.

Tervetuloa autokaupoille!

Vaihtoautojen chat-palvelu palvelee sinua joka päivä 

LänsiAuton chat-tiimi palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Valitse auto valikoimastamme ja ota yhteyttä myyjiimme chatissä. Yhteydenotto onnistuu vaikka suoraan kotisohvaltasi!

Huolla autosi LänsiAutossa – ajanvaraus verkosta 24/7

Autosta kannattaa pitää huolta ympäri vuoden. Ammattitaitoiset huoltoneuvojamme palvelevat sinua kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa ja koulutetut mekaanikkomme pitävät autostasi huolta. He tuntevat autosi ja varmistavat sen toimivuuden. Varaa aika huoltoon nyt ja valitse itsellesi parhaiten sopiva aika!

Meille voit varata huoltoajan kätevästi verkossa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Nyt voit ottaa meihin yhteyttä myös WhatsAppin ja chatin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huoltoajan kätevästi. Hyödynnä aikaa varatessasi myös huollon kattavat lisäpalvelut.

Korikorjaus- ja maalaus – kaikille automerkeille

Teemme kaikkien automerkkien ja mallien vauriokorjaukset ja tarvittavat maalaustyöt rautaisella ammattitaidolla. Koulutetut korimekaanikot ja maalaajat jättävät korivauriot huomaamattomiksi. Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme WhatsAppin ja chatin kautta myös kaikissa vauriokorjaus- ja maalaus asioissa arkisin klo 7-18. Toimimme kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kumppanina. Varaa ilmainen vahinkotarkastus helposti netistä!

Kesän poikkeavia aukioloaikoja:

PäivämääräAukiolo
Torstai 20.6.Juhannusaaton aattoAvoinna klo 16 saakka
Perjantai 21.6.JuhannusaattoLiikkeet suljettu
Lauantai 22.6.JuhannuspäiväLiikkeet suljettu

Uutiset ja tiedotteet

|

12.7.2024

Huollon verkkovarauksemme on uudistunut

Uutiset ja tiedotteet

|

13.6.2024

Yleinen arvonlisäverokanta nousee syyskuussa