Liikenteessä sattui vahinko: mitä teen?

Liikenteessä voi tulla kolhuja ja naarmuja, joku voi tehdä autollesi ilkivaltaa, tuulilasi tai renkaat vaurioituvat tai pahimmillaan voit joutua kolariin tai auto ajautuu ulos tieltä. Mitä teet vahingon sattuessa?

Mitä tehdä vahingon sattuessa liikenteessä?

Kaikissa vahinkotilanteissa muista pysyä rauhallisena ja huolehtia omasta sekä muiden turvallisuudesta. Tarvittaessa soita hätänumeroon 112.

Esimerkiksi parkkipaikalla aiheutuneet kolhut ja naarmut sekä ilkivallan aiheuttamat vahingot kannattaa kuvata heti ja selvittää mahdollisuuksien mukaan vaurion aiheuttaja ja kirjata tiedot ylös. Tarvittaessa kutsu hinausauto paikalle. Ilkivaltatapauksissa tee rikosilmoitus poliisille. Ota meihin yhteyttä, niin teemme vahinkotarkastuksen ja korjaamme autosi vauriot. Autamme tekemään kaikki tarvittavat ilmoitukset vakuutusyhtiöllesi.

Jos autoosi tulee rengasvaurio tai et pysty jonkun muun vaurion takia jatkamaan matkaa, tilaa hinausauto. Hinausauton tilaaminen on veloituksetonta, mikäli vakuutuksesi kattaa hinausautopalvelun.

Kiveniskut sekä talvella liikenteessä lentävät nastat ovat yleisin syy tuulilasivaurioille. Pienikin vaurio tuulilasissa voi lähteä leviämään isommaksi halkeamaksi ja pahimmillaan rikkoa tuulilasin. Kiven- ja nastaniskemät tulisi siis korjauttaa mahdollisimman pian. Mikäli vakuutuksesi kattaa tuulilasikorjaukset, teemme asianmukaiset iskujen korjaukset täysin veloituksetta! Tuulilasivakuutus kattaa myös tuulilasin vaihdon veloituksetta omavastuun jälkeen. Ota meihin ensiksi yhteyttä niin teemme korjaukset ammattitaidolla, nopeasti ja vaivattomasti sekä autamme tekemään kaikki tarvittavat ilmoitukset vakuutusyhtiöllesi ja sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Kolarin sattuessa on äärimmäisen tärkeää pysyä rauhallisena ja estää mahdolliset lisäonnettomuudet varoittamalla muuta liikennettä laittamalla varoituskolmio tarpeeksi kauas kolaripaikasta ja siirtämällä ajoneuvot syrjään, mikäli se on mahdollista. Ota ylös vahingon aiheuttajan sekä auton tiedot ja kuvaa vauriot.

Autossasi on vaurioita, mitä nyt? Korikorjaus. Olipa se sitten lommo, naarmu, kolhu tai isompi vaurio auton koriin, me korjaamme kaikki vauriot ammattitaidolla. Korjaus alkaa vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa tutkimme vauriot, ilmoitamme vaurioiden tiedot vakuutusyhtiölle sekä annamme aika- ja kustannusarvion. Ole meihin yhteydessä ja varaa vahinkotarkastus, me olemme tukenasi kaikessa kuten vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Vahinkotarkastukseen voit varata ajan vain muutamalla klikkauksella nettisivuillamme.
Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Autamme kaikissa tarvittavissa toimenpiteissä ja vahinkoilmoituksen tekemisessä ja autamme kaikissa muissa korjaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Vahinkotarkastus

Vahinkotarkastuksessa:

– Tutkimme vauriot kauttaaltaan
– Autamme tekemään vahinkoilmoituksen
– Teemme aika-arvion
– Katsomme sopivan ajan korjauksille
– Tarvittaessa varaamme sijaisauton
– Korjausten jälkeen olemme sinuun yhteydessä, kun auto on noudettavissa

Asianmukainen korikorjaus vaatii osaamista, oikeanlaisia työkaluja ja laitteet sekä vahvaa ammattiaitoa, jota meillä LänsiAutossa on. Korikorjaamossamme käytämme uusinta tekniikkaa ja huippuluokan automerkin omia varusteita. Tämä mahdollistaa korkealaatuisen työn toteuttamisen ja varmistaa autosi kestävän korjauksen.

Nopea palvelu: Ymmärrämme, että autosi korjaus voi aiheuttaa keskeytyksiä päivittäisessä elämässäsi. Siksi pyrimme suorittamaan korjauksen mahdollisimman nopeasti, jotta saat autosi takaisin käyttöösi mahdollisimman pian.

Maalaamo

Maalaukset teemme aina itse omissa tiloissamme aina ammattitaitoisesti jättäen erinomaisen jäljen.

Maalaamo

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Katso sinua lähimmän toimipisteen yhteystiedot ja ota yhteyttä! Vahingon sattuessa olemme yhteydessä vakuutusyhtiöösi ja autamme kaikissa kysymyksissä.

Avainlippu

Täysin suomalainen

LänsiAutolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liitto ry:n toimesta arvostettu Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki kertoo aidosta kotimaisesta palvelusta sekä työllistävyydestä Suomessa.

Uutiset ja tiedotteet

|

15.5.2024

Ravintolayrittäjäksi loistavalle liikepaikalle LänsiAuto Vantaan autotaloon Kehä 3 varrelle

Kia Sportage

Uutiset ja tiedotteet

|

22.4.2024

LänsiAuto Espoo Suomenojan uusien autojen myynti muuttaa Espoon Hannuksenpeltoon maanantaina 29.4.2024