Toyota-vaihtoautot

Osta käytetty Toyota LänsiAutosta. Toyota tunnetaan luotettavana ja varmatoimisena laatumerkkinä. Kestävä tekniikka pidentää käyttöikää ja mahdollistaa näin monia upeita ajokilometrejä. Toyotan vaihtoautot ovatkin vuodesta toiseen myydyimpien vaihtoautojen listoilla. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman Toyota-malleja järkevään hintaan eri käyttövoimilla sekä useasta eri hintaluokasta ja kokoluokasta. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissä tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Toyota Land Cruiser

46 950 €
Tai alk. 509 € / kk
2017
käytetty
diesel
automaatti

Toyota Auris

15 480 €
Tai alk. 199 € / kk
2018
käytetty
hybridi (bensiini)
automaatti

Toyota Proace CITY Verso

25 700 €
Tai alk. 299 € / kk
2022
käytetty
bensiini
manuaali

Käytetyt Toyotat laajasta valikoimasta

Toyotat tunnetaan huippuluokan turvallisuusominaisuuksista ja laadukkaasta suunnittelusta. Toyotan mallistosta löydät farmarit, maasturit ja sedanit jokaiseen tarpeeseen, joista suosituimpia ovat Avensis, Corolla, CH-R, Proace, Rav4 ja Yaris. Katso myös Toyota-pakettiautot kuten Proace, Toyota-sähköautot ja Toyota-hybridit. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

LänsiAuto Espoosta löydät uudet ja käytetyt Toyotat sekä merkkihuollon.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.