Käytetyt tila-autot

Osta käytetty tila-autot LänsiAutosta. LänsiAuton laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta löydät 7-paikkaiset autot, tila-autot ja tilavat perheautot useasta eri hintaluokasta kaikkiin tarpeisiin. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissä tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Nissan X-Trail

20 400 €
Tai alk. 249 € / kk
2018
käytetty
diesel
automaatti

Opel Zafira-e

42 590 €
Tai alk. 489 € / kk
2021
käytetty
sähkö
automaatti

Mitsubishi Outlander PHEV

26 890 €
Tai alk. 299 € / kk
2019
käytetty
plug-in-hybridi (bensiini)
automaatti

Käytetyt tila-autot laajasta valikoimasta

Osta käytetty tila-auto edullisesti LänsiAuton laajasta valikoimasta. Meiltä löydät tilavat 7-paikkaiset autot ja tilavat perheautot luotettavasti ja hyvään hintaan. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.