Nissan-vaihtoautot

Nissan-vaihtoautot

Osta käytetty Nissan LänsiAutosta. Nissanin monipuolisesta mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Nissan on tunnettu japanilainen autonvalmistaja, jonka autovalikoimaan kuuluu laadukkaat henkilöautot, vähäpäästöiset hybridi- ja sähköautot, kuin pakettiautotkin. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman Nissan-malleja järkevään hintaan eri käyttövoimilla sekä useasta eri hintaluokasta ja kokoluokasta. LänsiAutosta myös Nissan-pakettiautot. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissä tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Nissan Pulsar

7 200 €
Tai alk. 0 € / kk
2015
käytetty
diesel
manuaali

Nissan Leaf

21 700 €
Tai alk. 249 € / kk
2021
käytetty
sähkö
automaatti

Nissan Qashqai

28 800 €
Tai alk. 329 € / kk
2022
käytetty
hybridi (bensiini)
automaatti

Käytetyt Nissanit laajasta valikoimasta

LänsiAutosta löydät laadukkaan valikoiman Nissan-vaihtoautoja heti ajoon. Nissan-vaihtoautojen valikoimasta löydät suositut automallit kuten Nissan Qashqai, Nissan Micra, Nissan Leaf, Nissan Pulsar ja Nissan X-trail. Katso myös Nissanin hybridi- ja sähköautot sekä Nissan-pakettiautot. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.