ford-vaihtoautot

Ford-vaihtoautot

Osta käytetty Ford LänsiAutosta. Fordin monipuolisesta mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Yhdysvalloista lähtöisin oleva Ford tunnetaan yrityksen vaikuttavasta historiasta ja luotettavista autoistaan. LänsiAutosta löydät laajan valikoiman Ford-malleja järkevään hintaan eri käyttövoimilla sekä useasta eri hintaluokasta ja kokoluokasta. LänsiAutosta myös Ford-pakettiautot. Ota meihin yhteyttä helposti verkkosivujemme lomakkeelta, WhatsAppissa, chatissa tai puhelimitse. Chat-tiimimme palvelee ja avustaa sinua kaikissa vaihtoautomyyntiin liittyvissä asioissa joka päivä klo 9-23 vuoden ympäri. Tutustu valikoimaan ja löydä omasi!

Tutustu valikoimaan

Ford Fiesta

6 950 €
Tai alk. 0 € / kk
2012
käytetty
bensiini
manuaali

Ford Puma

21 390 €
Tai alk. 249 € / kk
2021
käytetty
bensiini
automaatti

Ford Transit Custom

19 800 €
Tai alk. 225 € / kk
2016
käytetty
diesel
manuaali

Käytetyt Fordit laajasta valikoimasta

LänsiAutosta löydät laadukkaan valikoiman Ford-vaihtoautoja heti ajoon. Ford-vaihtoautojen valikoimasta löydät suositut automallit kuten Ford Focus, Ford Fiesta, Ford S-Max, Ford Mondeo ja Ford Mustang. Katso myös Ford-hybridit sekä Ford-pakettiautot kuten Ford Transit. Hyödynnä myös edulliset lisäpalvelut vaihtoauton ostajalle, kuten LänsiAuto Kasko -vakuutus ja LänsiAuto Safe -lisäturva alle 8 vuotta vanhoille ja alle 150 000 km ajetuille käytetyille autoille.

Miksi ostaa vaihtoauto LänsiAutosta?

1

Laaja valikoima nopealla vaihtuvuudella

Markkinoiden kiinnostavin valikoima autoja kaikista kokoluokista. Hurjan tehokas osto-organisaatio varmistaa parhaat hinnat ja halutuimmat tuotteet valikoiman vaihtuessa joka kuukausi.

2

Suomalainen perheyritys

Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 1978. Panostamme asiakaspalveluun – ammattimainen ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua kaikissa autoasioissasi.

3

Joustavaa omistamista

Me LänsiAutossa pyrimme löytämään sinulle parhaan rahoitusratkaisun! Valitse osamaksu ja leasing. Räätälöimme sinulle sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 84 kuukauteen asti.