LänsiAuto on Kia–merkkihuoltosi Helsingissä

Kia-merkkihuolto kesätarjoukset

LänsiAuto on valtuutettu Kia-merkkihuoltosi Helsingissä

Uusi auditoitu Kia-merkkihuoltomme avataan Helsingin Herttoniemeen 17.6. alkaen! Palvelemme kaikissa Kian korjaustöissä ammattitaidolla ja huolloissa valtuutettuna Kia-merkkihuoltona. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, jotka auttavat mielellään kaikissa auton huoltoon liittyvissä tilanteissa.

Meille on kunnia-asia, että saat autosi nopeasti ja sujuvasti Kia-merkkihuoltoon ilman kohtuuttomia jonoja tai odotusaikoja. Olemme suomalainen perheyritys ja meillä on jo yli 45 vuoden kokemus merkkihuolto- ja korjaamotoiminnasta. Palvelemme ammattitaidolla kaikkia Kia-asiakkaitamme kaikissa huolto- ja korjaustöissä

LänsiAuto Helsinki on täyden palvelun Kia-huoltokorjaamosi

Valtuutettuna Kia-merkkihuoltona tunnemme Kiasi parhaiten ja pidämme siitä parasta huolta. Meiltä saat kaikki Kian huolto- ja korjauspalvelut mm. määräaikaishuollot, rengaspalvelut sekä katsastukset.

Vahvan asiantuntemuksen ja kokemuksen lisäksi huollamme autosi aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Tuomalla autosi valtuutettuun Kia-merkkihuoltoomme varmistat autosi saavan valmistajan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkistukset. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät aina aitoja Kia-varaosia, joille saat aina kahden vuoden takuun.

Määräaikaishuollon yhteydessä päivitämme autosi tietokoneiden ohjelmat automaattisesti sekä saat autosi tehdasasenteiseen navigaattoriin ilmaiset karttapäivitykset vuosittain, jopa seitsemän vuoden ajan.

Valtuutettuna täyden palvelun merkkihuoltona tarjoamme:
merkkihuoltopalvelut – toimimme kaikkien leasing-yhtiöiden kanssa
tekniset korjaukset ja huollot
vauriokorjaus – toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa
tuulilasikorjaukset
lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat
katsastuspalvelu
rengaspalvelut

Kun tuot autosi LänsiAuton Kia-merkkihuoltoon, varmistat paitsi autosi laadun, luotettavuuden ja turvallisuuden, myös sen jälleenmyyntiarvon säilymisen. Käyttämällä merkkihuoltoa saat lisäksi muitakin etuja, kuten maksuttoman Kia 24h Tiepalvelun.

Varaa oma huoltoaikasi Kia-huoltoon Helsinkiin kätevästi verkossa 24/7. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa Kia-huoltoon liittyvissä asioissa nettisivujemme chatissä sekä WhatsAppissa arkisin klo 7-18.

Espoo Suomenoja

Palvelemme kaikissa huollon asioissa nyt myös WhatsAppissa arkisin klo 7-18!

Vältä puhelimessa jonottaminen ja ota yhteyttä nyt WhatsAppin kautta. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa huollon asioissa arkisin kello 7-18. Voit myös varata huolto- tai vahinkotarkastusajan kätevästi.

Huollon palvelut

Kia tekniset huollot

Tekniset korjaukset ja huollot

LänsiAuto huolehtii teknisistä korjauksista ja määräaikaishuolloista.

Kia tuulilasi

Tuulilasikorjaukset

Mikäli tuulilasisi on haljennut tai siihen on tullut kiveniskemä, huolehdimme sen korjaamisesta kustannustehokkaasti ja nopeasti. Mikäli sinulla on lasivakuutus, hoidamme tarvittavat toimenpiteet puolestasi. Toimimme kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Kia varaosat

Varaosat

LänsiAuto palvelee henkilö- ja pakettiautojen varaosien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä löydät kaikki alkuperäiset varaosat nopealla toimituksella.

LänsiAuto Helsinki

Laivalahdenkatu 8, Helsinki
ma-pe 7.00-17
la suljettu