Enterprise kausiauto

Nauti ajamisesta vapaasti ja huolettomin mielin.

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman autovalikoiman yhden tai useamman kuukauden autonvuokraukseen. Kun valitset meidät, saat lähes uuden, turvallisen ja hyvin varustellun kausiauton vaikkapa lomallesi tai yrityksellesi juuri siksi aikaa, kun sitä tarvitset. 

Nyt on loistava tilaisuus nauttia ajamisesta vapaasti ja huolettomin mielin Enterprisen minileasingillä. Olitpa sitten suunnittelemassa useampaa viikonloppumatkaa, pidempää road tripiä, lomamatkaa autolla tai etsit muuten vain luotettavaa autoa päivittäisiin menoihin, Enterprise Suomelta löydät laajan valikoiman erilaisia autoja, kuten polttoainetehokkaita kompaktiautoja, tilavia maastureita ja erikoisempia luksusmalleja. Tutustu valikoimaan Enterprise Suomen verkkosivuilla ja aloita seikkailusi! 

Vuokraa auto kuukaudeksi!

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa vuokralle Mini-Lease-palvelulla eli minileasingilla kausiautoja lyhyt- ja pitkäaikaisiin vuokrausiin. Miten olisi reissukaveriksi kätevä ja taloudellinen auto kaupunkiin tai ylellinen sähköauto? Tutustu kattavaan valikoimaan ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva kausiauto! Pikaisen auton tarpeen iskiessä voit varata auton joustavasti ja helposti vuorokauden ympäri ja pääset matkaan lyhyellä varoitusajalla.

🌐Valitse ja maksa haluamasi auto kätevästi netissä 24/7.

Road Trip kausiauton vuokraus

Minileasing on mutkaton tapa vuokrata kausiauto

Enterprisen Mini-Lease-palvelu tarjoaa kaiken autoiluun liittyvän kiinteällä kuukausihinnalla. Sinun ei tarvitse murehtia huolloista, vakuutuksista tai autosi jälleenmyynnistä ja arvon alenemisesta.

Mikäli auton tarve pitenee alun perin suunnitellusta, voit halutessasi pidentää sopimusta vaivattomasti. Voit myös vaihtaa kausiautoa isompaan tai pienempään tarpeen muuttuessa. Mini-Leasen avulla ajat aina tarpeisiisi vastaavalla kausiautolla!