Olemme to 20.6. avoinna klo 16 saakka. Juhannuksena pe 21.6. ja la 22.6. liikkeemme ovat suljettu. Katso poikkeavat aukioloajat

LänsiAuton liiketoiminta laajenee Ouluun

LänsiAuto laajentaa vaihtoautoliiketoimintaansa Ouluun! Olemme avanneet kesäkuussa uuden vaihtoautoliikkeen loistavalle liikepaikalle. Uusi vaihtoautomyymälämme tarjoaa sinulle koko LänsiAuton 1 000 vaihtoauton valikoiman – avajaisten kunniaksi autoja huippuhintaan!

LänsiAuto vaihtoautot

Suomalainen perheyhtiö vuodesta 1978

Tarjoamme kaikki autoiluun liittyvät palvelut 45 vuoden kokemuksella 450 ammattilaisen voimin Helsingistä Ouluun. LänsiAuton liiketoiminta on alkuvuoden aikana laajentunut uusien merkkiedustusten myötä, kun olemme aloittaneet mm. Kia- ja Mitsubishi-jälleenmyyjänä Tampereella sekä Peugeot- ja Citroën-jälleenmyyjänä Helsingissä ja Espoossa. Nyt olemme laajentaneet toimintaamme myös maantieteellisesti avaamalla uuden vaihtoautojen myyntiin keskittyneen toimipisteen Ouluun. Uusi toimipisteemme on LänsiAuton pohjoisin toimipiste ja se on avattu 1.6.2023 erinomaiselle liikepaikalle osoitteeseen Kallisenkaarre 5. Tervetuloa tutustumaan!

Uutiset ja tiedotteet

|

13.6.2024

Yleinen arvonlisäverokanta nousee syyskuussa

Kia Sportage

Uutiset ja tiedotteet

|

22.4.2024

LänsiAuto Espoo Suomenojan uusien autojen myynti muuttaa Espoon Hannuksenpeltoon maanantaina 29.4.2024