Yritysmyynti

Tehokas palvelukokonaisuus yritysasiakkaille

Kustannustehokasta leasingia

LänsiAuto on kasvava, kehittyvä ja kannattava perheyritys, joka on paitsi perinteinen autoliike, myös leasing-yhtiö sekä vuokraamo. Tarjoamme yritysasiakkaille palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa ajoneuvojen hankinnat, ylläpidon, rahoituksen ja hallinnoinnin kustannustehokkaasti ilman välikäsiä. Oman autokaupan liiketoimintamme ansiosta meillä on ainutlaatuinen osaaminen ja tiedot henkilö- ja pakettiautojen teknisestä kestävyydestä ja kilpailukyvyn sekä jäännösarvon todennäköisistä muutoksista. LänsiAuton mallissa yritysautoilu on siis mahdollista toteuttaa ilman kolmansia osapuolia, mutta fleet managementin voi silti ulkoistaa. Tämä kaikki johtaa kustannustehokkuuteen, jonka pystymme siirtämään asiakkaillemme.

Henkilökohtaista palvelua

Kun sovit yritysautoilun järjestämisestä LänsiAuton kanssa, saat oman yhteyshenkilön, joka pystyy LänsiAuton organisaation avulla hoitamaan kaiken yrityksesi autoiluun liittyvän. Voimme sovittaessa huolehtia paitsi leasing-vuokrien, myös esimerkiksi ajoneuvoverojen ja polttoainekorttien käsittelystä - ja laskuttaa kaikki yrityksesi autoilukustannukset yhdellä laskulla toivomallasi kustannuspaikkajaolla. Käytössämme on yksi toiminnanohjausjärjestelmä, jonka kautta kaikki yrityksesi autonkäyttäjien palvelemiseen osallistuvat saavat välittömästi samat tiedot. Pyydä siis leasing-tarjous tai maksuton analysointi sekä optimointi yrityksesi ajoneuvoratkaisuihin!

Mikäli olet kiinnostunut auton pitkäaikaisesta vuokraamisesta yksityiskäyttöön, lue lisää LänsiAuto Yksityisleasingistä.