LänsiAuto

LänsiAuto-konserni vuonna 2020

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa automyynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. LänsiAuton palveluvalikoima on oman toimialansa laajin. Konsernin liiketoiminta on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja vuonna 2017 liikevaihto oli 310 miljoonaa euroa. Tilikaudella 2017 sekä liikevaihto että liiketulos paranivat viidettä vuotta peräkkäin. Yhtiössä työskentelee 550 autokaupan, huollon ja leasing- sekä vuokraamopalvelujen ammattilaista. LänsiAuton toimitusjohtaja on Tommi Köninki ja hallituksen puheenjohtajana toimii Sami Laine.

LänsiAuto Leasing Oy on Suomen vauhdikkaimmin kasvava leasing-yhtiö, joka tarjoaa leasing-rahoitusta sekä kuluttajille että yrityksille. Yritysasiakkaille LänsiAuto tarjoaa palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa ajoneuvojen hankinnat, ylläpidon, leasing-rahoituksen ja hallinnoinnin kustannustehokkaasti ilman välikäsiä. Tämä kokonaisuus on Suomessa uniikki. Rahoitus ja koko yrityksen autokannan hallinnointi onnistuu merkistä riippumatta. Myös omistusautojen ja muualla rahoitettujen autojen jälleenrahoitus on mahdollista. Lisää tietoa löydät osoitteesta www.lansiauto.fi/yritysmyynti.

LänsiAuton vuokraamo palvelee kuudella paikkakunnalla lähes 400 auton monipuolisella valikoimalla. Vuokraamopalvelumme soveltuu sekä yksityis- että yritysasiakkaille ja tarjoaa vuokra-auton kilpailukykyisesti niin yhdeksi päiväksi kuin vaikka useammaksi kuukaudeksi. Lisää tietoa löydät osoitteesta www.lansiauto.fi/vuokra-autot.

LänsiAutolla on kahdeksan autoliikettä Etelä-Suomessa: Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Turussa ja Vantaalla. Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingin autoliikkeen yhteydessä Herttoniemessä. Pääkonttori huolehtii keskitetysti mm. talous-, henkilöstö- ja tietohallinnosta sekä markkinoinnista ja asiakaspalvelutoiminnoista.

LänsiAuto edustaa eri paikkakunnilla yhteensä 8 eri merkkiä: Hondaa, Mercedes-Benziä, Nissania, Opelia, Peugeotia, Toyotaa, Jaguaria ja Land Roveria. LänsiAuton liiketoiminta perustuu yhtiön omiin prosesseihin sekä autoalan työnantajajärjestön AKL:n ja valmistajien laatujärjestelmiin, joihin kuuluu myös liiketoiminnan ympäristövaikutusten minimointi ja niiden auditointi.

Puheluhinnat liikkeisiin: kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min ja matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.