LänsiAuto Vakuutus ja LänsiAuto Liikennekasko - huolehdi autosi vakuutusturvasta edullisesti.

Hoida myös autosi vakuutusasiat vaivattomasti LänsiAutossa. Kun ostat meiltä uuden tai käytetyn auton, voit samalla ottaa autoosi kattavan ja monipuolisen LänsiAuto Vakuutuksen tai LänsiAuto Liikennekaskon edulliseen hintaan. Vakuutusvaihtoehtoihin voit tutustua alla.

LänsiAuto Vakuutus

Ostaessasi meiltä uuden tai käytetyn auton käteismaksulla, voit samalla ottaa autoosi kattavan ja monipuolisen LänsAuto Vakuutuksen edulliseen hintaan. Muuta vakuutusta autoosi et tarvitse. Vakuutusmaksusi voit maksaa 1-4 erässä ja hinta on aina sama riippumatta erien määrästä.

LänsiAuto Vakuutus on saatavilla kolmessa eri laajuudessa:
  • Liikennevakuutus
  • Osakasko
  • Täyskasko 

Oikean LänsiAuto Vakuutuksen valitsemisessa auttaa, kun mietit millaiset riskit haluat itse kantaa ja mistä haluat vakuutuksen pitävän huolen sinun puolestasi. Myyjämme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri sinun autoiluusi sopivan LänsiAuto Vakuutuksen. Jos pohdit valintaa kahden kaskovakuutuksen välillä, vertaa hintaeroa kuukausitasolla – kalliimpi vaihtoehto ei välttämättä tuokaan kovin suurta eroa kuukausierään. Myös vakuutus- ja vahinkohistoriasi huomioidaan LänsiAuto Vakuutuksessa Ifin bonustaulukon mukaan.

Korvauspalvelumme on sujuvaa, vahinkoilmoitukset käsitellään nopealla aikataululla ja korvauspäätöksen saa useimmiten alle 24 tunnissa. 

Täyskaskoon voit valita lisäksi seuraavat lisäturvat: Lasiturva, Lunastusturva ja sijaisautopalvelu.


LänsiAuto Liikennekasko

Kun hankit meiltä uuden tai käytetyn auton osamaksurahoituksella, voit samalla ottaa autoosi LänsiAuto Liikennekaskon. LänsiAuto Liikennekasko on saatavissa osamaksurahoitussopimuksen voimassaoloajaksi. LänsiAuto Liikennekasko sisältää sekä liikennevakuutuksen että Täyskaskovakuutuksen – muuta vakuutusta et autoosi tarvitse. Monista vakuutuksista poiketen, LänsiAuton liikennekaskon kuukausihintaan vaikuttaa ainoastaan auton kauppahinta.

Omavastuun alennus 250 euroon saatavilla * -merkittyihin turviin.


LänsiAuto Liikennekaskon hinnasto

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, rekisteröity kotipaikka Tukholma, y-tunnus 1602149-8, PL 4, 00025 IF.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö – ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.