Yritystiedot

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa automyynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. LänsiAuton palveluvalikoima on oman toimialansa laajin. Konsernin liiketoiminta on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja vuonna 2016 liikevaihto kasvaa yli 250 miljoonaan euroon. Tilikaudella 2016 sekä liikevaihto että liiketulos paranevat viidettä vuotta peräkkäin. Yhtiössä työskentelee 530 autokaupan, huollon ja leasing- sekä vuokraamopalvelujen ammattilaista. LänsiAuton toimitusjohtaja on Tommi Köninki ja hallituksen puheenjohtajana toimii Sami Laine. 

LänsiAutolla on kymmenen autoliikettä Etelä-Suomessa: Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Turussa ja Vantaalla. Lisäksi yhtiöllä on huoltokorjaamo Kirkkonummella. LänsiAuto edustaa yhteensä 10 eri merkkiä: Audia, Citroënia, Hondaa, Mercedes-Benziä, Mitsubishiä, Nissania, Opelia, Peugeotia, Seatia ja Volkswagenia. 

Konsernin pääkonttori sijaitsee Helsingin autoliikkeen yhteydessä Herttoniemessä. Pääkonttori huolehtii keskitetysti mm. talous-, henkilöstö- ja tietohallinnosta sekä markkinoinnista ja asiakaspalvelutoiminnoista.

LänsiAuto-konsernin johtoryhmään kuuluvat:

  • Toimitusjohtaja Tommi Köninki
  • Myyntijohtaja Kirsimarja Kannisto-Härmälä
  • Kehitysjohtaja Mika Koskinen
  • Korjaamojohtaja Juha Vatanen
  • Henkilöstöpäällikkö Mari Katara
  • Markkinointipäällikkö Jenna Tähti

Visionamme on olla sekä asiakkaidemme että päämiestemme paras ja keskeinen kumppani omalla alallamme. Tarjoamme ihmisille liikkumiseen vaivattomia ja riippumattomia ratkaisuja.