Tutustu työntekijöihimme


Tutustu työntekijöihimme

Anton, avainasiakaspäällikkö, yritysmyynti


"Aloitin työskentelyn LänsiAutossa lokakuussa 2014 konsernipalveluiden yhteydessä toimivassa yritysmyynnissä. Koulutukseltani olen merkonomi ja opiskelen parhaillani työn ohessa tradenomiksi, mikä auttaa minua hyvin ymmärtämään asiakkaidemme liiketoimintaa. Olen asiakasvastuullinen yritysmyyjä, mikä tarkoittaa sitä, että myyn kaikkia LänsiAuton edustamia merkkejä, rahoituspalveluita, huoltoja ja kolarikorjauksia, vuokra-autoja sekä hoidan niihin liittyvät hallinnoinnit. Olen siis yritysasiakkaan pääasiallinen yhteyshenkilö, mutta tärkeä osa työtäni on myös uusasiakashankinta.

Työnkuvani on muuttunut melko paljon; ennen myynti keskittyi hyvin pitkälle uusien autojen myynnin maksimointiin - nyt tärkeintä on tarjota asiakkaalle kokonaisuus, jonka avulla asiakas saa autokantansa optimoitua ja keskitettyä kätevästi autoasiointinsa yhdelle toimijalle. Se tekee työn sisällön monipuoliseksi ja vaatii analyyttistä otetta.

Parasta LänsiAutossa on ehdottomasti se, että olemme saaneet kehitettyä asiakkaillemme toimivan konseptin, meillä on äärimmäisen hyvä tiimi ja olemme muutoshaluisia. Me emme sano asiakkaalle koskaan ei, mikä kertoo tavastamme palvella ja kehittää toimintaamme. Se, että työnantaja on vahvasti kehittyvä ja edelläkävijä omalla alallaan on hyvin harvinaista ja koen, että ero kilpailijoihimme on merkittävä. On parempi olla mukana muutoksentekijänä kuin perässäkulkijana.

Koen, että LänsiAuto on työpaikkana reilu ja moderni, ja tarjoaa hyvä mahdollisuudet edetä uralla. Myös työympäristö ja työkalut ovat alansa huippua."

Sami, korjaamopäällikkö, LänsiAuto Lahti


"Aloitin urani LänsiAutossa vuonna 2002. Aluksi toimin Opel-työnjohtajana. Sitten vuoden 2008 henkilömuutosten myötä aloin toimia myös huoltopäällikkönä oman toimeni ohella, ja nyt olen muutaman vuoden ajan toiminut päätoimisena huoltopäällikkönä. Tämänhetkinen työni on hyvin monipuolinen ja laaja.

Huollon palvelukokonaisuus LänsiAutossa on vuosien mittaan kehittynyt merkittävästi. Aikanaan huollossa keskityttiin vain peruskorjaukseen, mutta nykyään palvelemme asiakasta vielä kokonaisvaltaisemmin tarjoten huollon lisäksi useita muita palveluja, kuten lasinvaihdot, renkaiden hankinnat ja sijaisautot huollon ajaksi.

Koen LänsiAuton olevan työpaikka, jonne on mukava lähteä aamulla. Viimeaikaisen laajenemisen myötä LänsiAuto on työnantaja, joka pärjää, vaikka alalla yleisesti on taloudellisia ongelmia. Koen LänsiAuton olevan luotettava työnantaja, joka tarjoaa haasteita sekä mahdollisuuden edetä uralla. Mielestäni LänsiAutossa on myös hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit."