Täyssähköinen uutuus nyt koeajettavissa LänsiAuton Kia-liikkeissä!

Kia EV9

Täysin uusi Kia EV9 nyt koeajettavissa LänsiAutossa!

Tulevaisuus on täällä. Täysin uusi Kia EV9 yhdistää kahden autotyypin parhaat puolet. Se on kestävä ja huomiota herättävä maastossa. Lisäksi se on ketterä sähköauto joka sopii loistavasti kaupunkiympäristöön. EV9 on saanut inspiraationsa luonnosta ja modernista muotoilusta. Se herättää huomiota rohkealla geometriallaan ja futuristisella linjakkuudellaan. Sen persoonallista muotoilua ja itsevarmaa olemusta korostavat monet yksityiskohdat keulasta perään, niin maastossa kuin tielläkin. EV9 1st Edition -mallit ovat nyt tilattavissa alkaen 87 308 €. Koeaja odotettu uutuus LänsiAuton Kia-liikkeissä Espoon Suomenojalla ja Tampereella.

Jopa 7 istuinta

Kian ensimmäinen 3-rivinen sähköauto
tarjoaa runsaasti tilaa jokaiselle
matkustajalle.

Jopa 220 km

Auton voi ladata ultranopeasti jopa 220 km:n ajomatkaa varten vain 15 minuutissa¹.

Jopa 497 km

Suurikapasiteettinen akku jopa 497 km toimintamatkalla (WLTP)² vie sinut
vieläkin pidemmälle.

Kia EV9

Uudelleen harkitut materiaalit

Kohti vastuullisempaa liikkumista siirryttäessä EV9 asettaa kestävän kehityksen etusijalle. Sisustusmateriaaleissa on hyödynnetty mm. kierrätettyjä ja kasvipohjaisia materiaaleja: vegaanisesta nahasta valmistetut istuimet, kierrätetyistä kalaverkoista valmistetut matot sekä kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu lanka.

Kia EV9

Intuitiivinen turvallisuus

Edistyksellisiin turvallisuusominaisuuksiin kuuluu törmäysvaroitin, joka havaitsee törmäysriskit, varoittaa ja jarruttaa automaattisesti. Mukautuva vakionopeussäädin on suunniteltu vaivattomaan ajoon moottoriteillä. Automaattista taskupysäköintiä käyttäen voit pysäköidä auton tai poistua pysäköintipaikasta ilman, että olet autossa sisällä.

Uusi Kia EV9 GT-Line AWD 99,8 kWh 384 hv 7P 1st Edition kokonaishinta alkaen 87 308,28 € (sis. toimituskulut 600 €). Kia EV9 -malliston yhdistetyt CO₂-päästöt 0 g/km.

¹Suurin latausnopeus. Jotta suurin mahdollinen latausnopeus saavutetaan, EV9 tulee ladata 800 voltin suurteholaturilla, joka tuottaa tehoa vähintään 240 kW. Käytännössä 15 minuutin latauksella saavutettu toimintamatka riippuu monista tekijöistä, kuten akun lataustilasta, akun lämpötilasta ja käytetystä laturista. Siihen vaikuttavat myös oma ajotapa ja energiankulutus.

²Toimintamatka on määritetty EU:n standardoidun mittausmenetelmän (WLTP) avulla. Yksilöllinen ajotapa ja muut tekijät, kuten nopeus, ulkolämpötila, maaston pinnanmuodot ja sähköä kuluttavien laitteiden käyttö, vaikuttavat todelliseen toimintasäteeseen ja voivat lyhentää sitä.

7 vuoden akkutakuu. Kian sähköajoneuvojen (EV), hybridiajoneuvojen (HEV) ja plug-in-hybridiajoneuvojen (PHEV) korkeajännitteiset litiumioniakut on valmistettu niin, että ne ovat pitkäikäisiä. Kian takuu koskee akkuja 7 vuoden ajan ensirekisteröinnistä tai 150 000 kilometrin ajan sen mukaan, kumpi täyttyy ensin. Kian takuu kattaa kevythybridiajoneuvojen (MHEV) pienjänniteakut (48 ja 12 V) kahden vuoden ajan ensirekisteröinnistä ajokilometreistä riippumatta. EV- ja PHEV-ajoneuvojen osalta Kian takuu koskee akun 70 prosentin kapasiteettia. Takuu ei kata HEV- ja MHEV-ajoneuvojen akun kapasiteetin alenemista. Kapasiteetin alenemisen ehkäisemiseksi noudata omistajan oppaassa olevia ohjeita. Katso lisätietoja Kian takuusta täältä. 7 vuoden takuu. Kian takuu on voimassa 7 vuotta ensirekisteröinnistä tai 150 000 ajokilometriä riippuen siitä, kumpi näistä ehdoista täyttyy ensin. Se on voimassa kaikissa EU-maissa (sekä Norjassa, Sveitsissä, Islannissa ja Gibraltarilla). Poikkeuksia voimassa olevista takuuehdoista esimerkiksi akun, maalipinnan ja varusteiden osalta voi esiintyä paikallisten ehtojen mukaisesti. Katso lisätietoja Kian takuusta täältä. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. Kuvien autot erikoisvarustein.

LänsiAuton Kia-liikkeet

LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste

LänsiAuto Suomenoja

Osoite
Kuitinmäentie 30
02270 Espoo
Puhelinnumero automyynti 010 525 2700
Puhelinnumero huolto 010 525 2780
LänsiAuto Espoo Suomenoja toimipiste
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.00-17 la suljettu

LänsiAuto Tampere

Osoite
Taninkatu 3
33400 Tampere
Puhelinnumero automyynti 010 504 7970
Puhelinnumero huolto 010 504 7940
Automyynti ma-pe 10-18 la 10-15
Huolto ma-pe 7.30-17 la suljettu