Varaa huolto ja hyödynnä tarjous!

Tervetuloa LänsiAuto Hämeenlinnan huoltoon – säästä 50 € yli 300 € huolloista

Tarjoamme syyskuussa kaikista yli 300 € huolloista 50 € alennuksen kampanjakoodilla ”HML50”. 

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista autotaloa Hämeenlinnan alueella? LänsiAuto on suomalainen perheyritys ja meillä on 45 vuoden kokemus niin automyynnistä kuin huollon palvelustakin. Turvallisuus ja huolenpito ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja haluamme taata sinulle parhaan mahdollisen huoltokokemuksen. Tarjoamme syyskuussa kaikista yli 300 € huolloista 50 € alennuksen, kun varaat huollon netissä.

Mercedes-Benz logo
Opel-logo

Näin hyödynnät tarjouksen:

1. Varaa huolto netissä LänsiAuto Hämeenlinnaan: Olemme täyden palvelun autotalo ja huollamme autosi ammattitaitoisesti, jotta voit luottaa sen toimivuuteen ja turvallisuuteen.

2. Ilmoita kampanjakoodi: Huoltovarauksen yhteydessä ilmoita kampanjakoodi ”HML50” sille varattuun kenttään. Tämän avulla varmistat, että saat yli 300 € huollosta 50 € alennuksen.

3. Säästä ja nauti turvallisesta ajokokemuksesta: Laadukkaat alkuperäisvaraosat takaavat autosi suorituskyvyn ja vähentävät odottamattomia huoltokuluja pitkällä aikavälillä.

Tarjous voimassa 30.9. asti, joten laitetaan autosi syyskuntoon. Tervetuloa LänsiAuto Hämeenlinnaan, missä huippuosaaminen ja ystävällisyys kohtaavat!

Opel merkkihuolto

Miksi valita LänsiAuto merkkihuolto?

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu: Ammattitaitoinen tiimimme on aina valmis auttamaan sinua. Olipa kyseessä säännöllinen huolto tai erityistarpeet, meillä saat aina ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua.

Alkuperäiset varaosat: Ymmärrämme, että autosi suorituskyky ja turvallisuus ovat tärkeitä sinulle. Siksi käytämme aina alkuperäisiä varaosia, jotka takaavat parhaan mahdollisen laadun ja sopivuuden autollesi.

Helppo ajanvaraus: Voit varata huollon kätevästi verkkosivuiltamme 24/7.

LänsiAuto Hämeenlinna huolto

Uhrikivenkatu 18, Hämeenlinna
ma-pe 7.30-17
la suljettu
Puhelin: 010 525 2331

Kaikista yli 300 € huolloista 50 € alennus verkossa tehdyistä varauksista kampanjakoodilla ”HML50”. Kampanja-aika ma 4.9. – la 30.9.2023. Tarjous on hyödynnettävissä vain LänsiAuto Hämeenlinnassa ja on voimassa kampanja-aikana tehtäviin uusiin Mercedes-Benz- ja Opel- huoltovarauksiin. Huolto tulee suorittaa 30.9.2023 mennessä. Kampanjakoodi ”HML50” mainittava huoltovarauksen yhteydessä. Tarjousta ei voi vaihtaa rahaksi. Vain 1 koodi / asiakas.