Varaudu Suomen talveen auton sisätilanlämmityssarjalla!

Defa-kampanja

DEFA-sisätilanlämmityssarja kampanjahintaan LänsiAuton huoltoliikkeistä!

Harva asia on yhtä ärsyttävä kuin paksun jääkerroksen raaputtaminen tuulilasista ennen istumista jääkylmään autoon. Tarjoamme nyt DEFA:n ComfortKit II 1900 Exclusive -sisätilanlämmityssarjan etuhintaan 399 €¹ asennettuna ja heti käyttövalmiina kaikista LänsiAuton huoltoliikkeistä. Sisätilanlämmityssarjan normaalihinta asennettuna ennen kampanjaa 520 €.

Unohda kylmyys ja tee talvestasi lämpöisempi sisätilanlämmityssarjalla. Tarjous ei sisällä moottorinlämmitintä – lämmitin toimii mukavuuslämmittimenä ja voidaan asentaa autoon ilman moottorin lämmitystä.

Ota meihin yhteyttä verkkosivujemme lomakkeella tai chatissa arkisin klo 7-18, niin varataan sinulle sopiva aika ja varustetaan autosi talvikuntoon DEFA-sisätilanlämmityssarjalla!

Varustelu onnistuu myös kätevästi huollon yhteydessä. Varaa huolto ja varmista autosi talvikunto samalla!

DEFA-sisätilanlämmityssarja nyt LänsiAutosta vain 399 €¹ asennettuna ja heti käyttövalmiina pakkassäätä varten

DEFA:n sisätilanlämmitin lämmittää sisätilan ilman ja tekee siitä miellyttävän matkustajilla sekä kuskille. Esilämmittämällä autosi tarvitset ajonaikaisia sähköisiä lämmityslaitteita vähemmän! Lämmin sisätila myös sulattaa jään autosi ikkunoista ja ehkäisee ikkunoiden huurtumista, mikä edistää aina turvallista ajamista ja hyvää näkyvyyttä.

Lämmityssarja sisältää tehokkaan 1900w sisätilan lämmittimen, 5m johdon, johdon säilytyspussin sekä lisäksi lämmitysjohtoon tulevan kätevä SnapOn on valon, joka helpottaa lämmitysjohdon laittamista autoon pimeässä. Ei sisällä moottorinlämmitintä.

Defa sisätilanlämmityssarja

DEFA-sisätilanlämmityssarja nyt 399 €

DEFA:n ComfortKit II 1900 Exclusive -sisätilanlämmityssarjan etuhintaan 399 €¹ asennettuna ja heti käyttövalmiina kaikista LänsiAuton huoltoliikkeistä. Ota meihin yhteyttä verkkosivujemme lomakkeella tai chatissa arkisin klo 7-18, niin varataan sinulle sopiva aika ja varustetaan autosi talvikuntoon DEFA-sisätilanlämmityssarjalla!

¹Kampanjahinta 399 € koskee vain DEFA ComfortKit II 1900 Exclusive -sisätilanlämmityssarjaa. Kampanjahinta sisältää asennuksen ja lämmityssarjan. Sisätilanlämmityssarjan normaalihinta asennettuna ennen kampanjaa 520 €. Ei sisällä moottorinlämmitintä. Kampanja voimassa 31.12.2023 saakka. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Yhteydenottotapa*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.