Rahoitus

LänsiAuto Yksityisleasing – vuokraa auto vuosiksi

Huoletonta autoilua LänsiAuto Yksityisleasingin avulla!

Täyden palvelun LänsiAuto Yksityisleasingin avulla pääset uuden auton käyttäjäksi ilman käsirahaa, vaihtoautoa tai riskejä!

Mitä on yksityisleasing?

Yksityisleasingissä kenellä tahansa on mahdollisuus uuteen autoon ilman lainarahaa. Se on auton pitkäaikaista vuokraamista, jossa maksat sopimuksen aikana vuokraa auton käytöstä ja sinun ei tarvitse huolehtia auton arvon alenemisesta tai muista omistajuuteen liittyvistä riskeistä. Yksityisleasingsopimukset ovat yleensä kestoltaan 24–48 kuukautta. Suosituin sopimuskesto on tällä hetkellä 36 kuukautta. Sopimuksen päättyessä palautat auton myyjäliikkeeseen ja voit halutessasi vaihtaa auton taas uuteen.

Yksityisleasingissä et tarvitse käsirahaa ja maksat ainoastaan auton käytöstä kuukausivuokrana. Mikäli myyt nykyisen autosi meille, maksamme kauppasumman tilillesi nopeasti – tai voit halutessasi hyödyntää sen myös käsirahana, jolloin saat uuden auton käyttöösi vieläkin edullisemmalla kuukausihinnalla.

Mitä LänsiAuto Yksityisleasing sisältää?

Kiinteä kuukausihinta sisältää sovitun määrän ajokilometrejä (24 – 120 tkm), kaikki auton käyttöön liittyvät kustannukset ja palvelut, kuten muun muassa määräaikaishuollot ja korjaukset, katsastukset, kahdet renkaat vanteineen sekä renkaiden vaihdot ja uusinnat. LänsiAuto Yksityisleasing ei sisällä polttoainekuluja, pesuja, auton vakuutuskuluja ja vuotuista ajoneuvoveroa. Kauttamme saat halutessasi myös edullisen liikennekaskovakuutuksen!

Vuokrasopimus on mahdollista tehdä kaikkiin LänsiAuton edustamiin merkkeihin. Kuukausihinta määräytyy auton hinnan, sopimuksen pituuden ja sopimusajalle mitoitettujen ajokilometrien mukaan. Kysy tarjousta mieleisestä merkistä sekä mallista myyjältämme.

  • Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja kaskovakuutuksen ottamista.
Helpot ja huolettomat ajokilometrit

Esimerkkejä pitkäaikaisvuokrauksesta