Rahoitus

LänsiAuto Yksityisleasing – vuokraa auto vuosiksi

LänsiAuto Yksityisleasing on yksityishenkilöille tarkoitettu riskitön ja huoleton tapa autoiluun, jolla voit vuokrata auton 2 – 5 vuodeksi käyttöösi edullisella ja kiinteällä kuukausihinnalla. Omistamisen sijaan maksat vain auton käytöstä, eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi auton arvon alenemisesta. Kuukausihintaan sisältyvät myös määräaikaishuollot ja teknisten vikojen korjaukset, joten autoilun kustannukset ovat tiedossa jo etukäteen.

Kiinteä kuukausihinta sisältää: sovitun määrän ajokilometrejä (30 – 120 tkm) määräaikaishuollot ja -katsastukset normaalista kulumisesta aiheutuvat tekniset korjaukset kesä- ja talvirenkaat vanteineen

Lisäksi voit sisällyttää sopimukseen rengassäilytyksen ja kausivaihdot sekä sijaisauton huoltojen ajaksi. Meiltä saat autoosi myös edullisen liikennekaskovakuutuksen alkaen vain 50 € / kk.

Auton saat käyttöösi täysin ilman käsirahaa. Mikäli myyt nykyisen autosi meille, maksamme kauppasumman tilillesi nopeasti – tai voit halutessasi hyödyntää sen myös käsirahana, jolloin saat uuden auton käyttöösi vieläkin edullisemmalla kuukausihinnalla. Sopimuksen päätyttyä voit halutessasi vaihtaa auton taas uuteen.

Vuokrasopimus on mahdollista tehdä kaikkiin LänsiAuton edustamiin merkkeihin. Kuukausihinta määräytyy auton hinnan, sopimuksen pituuden ja sopimusajalle mitoitettujen ajokilometrien mukaan. Kysy tarjousta mieleisestä merkistä sekä mallista myyjältämme.

  • Edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä ja kaskovakuutuksen ottamista.
Helpot ja huolettomat ajokilometrit

Esimerkkejä pitkäaikaisvuokrauksesta