Lisäpalvelut

Keskityt vain ajamiseen

Tarjoamme nyt sekä uusien että käytettyjen autojen ostajille käteviä huolenpitosopimuksia, joiden avulla pystyt ennakoimaan huoltokustannukset ja varmistat autosi arvon säilyvyyden parhaalla mahdollisella tavalla.

LänsiAuto Care

LänsiAuto Care -huolenpitosopimuksella huolehdit uuden Opelisi teknisestä kunnosta vaivattomasti ja edullisesti ammattitaitoisen merkkihuollon avulla. Sopimus sisältää määräaikaishuoltojen lisäksi myös kaikkien normaalista käytöstä johtuvien teknisten vikojen korjaukset ja kulutusosien (esimerkiksi jarrupalojen) vaihdot. Tiedät siis etukäteen Opelisi ylläpitokustannukset, eivätkä huolto- ja korjauskulut pääse yllättämään. Saat samalla jaettua huoltokustannukset kätevästi kuukausieriin. Huolenpitosopimuksen avulla säännöllisesti huollettu Opelisi säilyttää myös arvonsa parhaiten.

LänsiAuto Safe

Hankkiessasi minkä tahansa alle 200 tkm ajetun ja alle kymmenen vuotta sitten rekisteröidyn vaihtoauton, voit nyt ottaa autoosi LänsiAuto Safe -sopimuksen, joka kattaa laajasti mahdolliset äkilliset ja odottamattomat viat ensimmäisen 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin ajaksi. LänsiAuto Safe -sopimuksen saat nyt autoosi yhteensä vain 590 eurolla.