LänsiAuto Care -huolenpitosopimuksella huolehdit uuden autosi kunnosta riskittömästi ja edullisesti.


LänsiAuto Care -huolenpitosopimuksella huolehdit uuden autosi teknisestä kunnosta vaivattomasti ja edullisesti ammattitaitoisen merkkihuollon avulla. Sopimus sisältää määräaikaishuoltojen lisäksi myös kaikkien normaalista käytöstä johtuvien teknisten vikojen korjaukset ja kulutusosien (esimerkiksi jarrupalojen) vaihdot. Tiedät siis etukäteen autosi ylläpitokustannukset, eivätkä huolto- ja korjauskulut pääse yllättämään. Saat samalla jaettua huoltokustannukset kätevästi kuukausieriin. Huolenpitosopimuksen avulla säännöllisesti huollettu autosi säilyttää myös arvonsa parhaiten.

Huolenpitosopimuksen saat uuteen tai alle 12 kuukautta vanhaan käytettyyn autoonTarjoamme huolenpitosopimusta kahdella eri tasolla: valittavanasi on LänsiAuto Care Basic -sopimus tai LänsiAuto Care Premium -sopimus, joka sisältää vielä rengassäilytyksen, renkaiden kausivaihdot ja sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi. Voit räätälöidä LänsiAuto Care -huolenpitosopimuksen oman ajomäärätarpeesi mukaan ja muuttaa sitä tarvittaessa myöhemmin.

LänsiAuto Care -huolenpitosopimuksen voit irtisanoa koska tahansa kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuskautta ja kilometrimääriä voit muuttaa helposti LänsiAuton asiakaspalvelun kautta. Voit myös siirtää sopimuksen seuraavalle omistajalle. Jos vaihdat autosi uuteen LänsiAutossa, sinun ei tarvitse päättää sopimusta erikseen.

Mikäli haluat huolenpitosopimuksen alle 12 kk vanhaan autoosi, saat laskelman sopimuksesta juuri sinun autollesi soittamalla LänsiAuton asiakaspalvelun numeroon 010 525 20 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lansiauto.fi. Mainitse viestissä autosi rekisteritunnus sekä toivomasi sopimuskausi, -tyyppi ja ajokilometrit. 
 

LänsiAuto Care Basic -huolenpitosopimuksen hintalaskuri (sis. alv. 24%)

1. Valitse merkki

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö – ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Yhteystiedot

Auton perustiedot