Vuoden Pakettiauto 2019 nyt myös automaattina

Vuoden Pakettiauto 2019 -palkinnon (International Van of the Year 2019) voittanut Opel Combo Cargo on saanut nyt kovasti kaivatun automaattivaihteiston. Kahdeksanvaihteisella automaattivaihteistolla varustetun Opel Combo Cargo XL Enjoyn saat 1.5-litraisella dieselmoottorilla edulliseen 499 euron (sis. alv) kuukausihintaan (48 kk/80 tkm).

Viime syksynä markkinoille ja heti ylivoimaisen voiton International Van of the Year 2019 –kilpailussa saanut Opel Combo Cargo on kerännyt kiitosta erinomaisesta ajettavuudesta, innovatiivisista kuljettajaa avustavista järjestelmistä ja taloudellisuudesta.

Opel Combo -mallistoon kuuluu lukuisia vaihtoehtoja 4,40-metrisestä perusversiosta 4,75-metriseen XL-versioon. Opelin uusi kompakti tavara-auto päihittää useimmat kilpailijansa myös peräti 4,4 m3:n tavaratilallaan, jopa 1000 kg:n kantavuudella ja mahdollisuudella kuljettaa jopa 3,440 mm pitkiä työvälineitä ja muita esineitä. Älykkäästi suunniteltu tavaratila on riittävän leveä myös pyöränkoteloiden kohdalta – jopa lyhyempään versioon mahtuu mainiosti kaksi eurolavaa. Erityisen pitkät esineet, esimerkiksi laudat voidaan lastata kyytiin siten, että ne tulevat osittain auton ulkopuolelle katossa sijaitsevasta kattoluukusta.

Combo Cargo on saatavana joko 102 tai 131 hevosvoiman tehoisena. Opelin tuttuun tyyliin avustusjärjestelmiin on kiinnitetty erityishuomiota ja 19 eri kuljettajan avustimen ja turvallisuusominaisuuden ansiosta Combo Cargo vastaa alan teknisiin vaatimuksiin vuosiksi eteenpäin. Paketteihin kuuluvat esimerkiksi automaattinen hätäjarrutus, kuljettajan vireystilan valvonta sekä adaptiivinen vakionopeudensäädin. Combo Cargo on suunniteltu kovaan ammattikäyttöön ja liikkuvaksi toimistoksi. Säilytystilaa on runsaasti – lokeroita on peräti 15. Lisäksi tuulilasin kohdalla katon rajassa oleva leveä säilytystila on osoitus erittäin järkevästä tilankäytöstä.

Opel Combo Cargo XL:n saat nyt edulliseen leasing-hintaan:

Opel COMBO Cargo XL Enjoy 1,5 Diesel Turbo S/S 130 hp AT8 vain 499 €/kk

Sis. alv, sopimusaika 48 kk/80 tkm. Hintaan sisältyy tavaratilan vanerointi.

LänsiAuton huoltoleasing sisältää:

  • Määräaikaishuollot ja normaali tekninen kuluminen
  • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä niiden kuluminen
  • Ensirekisteröinti ja katsastukset
  • Auton toimituskulut
  • Nimetty asiakasvastuullinen yhteyshenkilö
  • Ylikilometriveloitus 16 snt (sis. alv)