Uusi Opel Vivaro - joustavia tilaratkaisuja ja taloudellisia moottoreita

Uusi Opel Vivaro - joustavia tilaratkaisuja ja taloudellisia moottoreita

Uuden Vivaron ennakkomyynti on alkanut. Luokkansa pieniruokaisimmat dieselmoottorit, toimistomainen ohjaamo ja FlexCargo-järjestelmän lisäämä joustavuus tavaratilassa tekevät uutuudesta haluttavan. Uusi Vivaro on saatavana myös kovasti odotetulla automaattivaihteistolla.

Esimerkiksi Vivaro Van pitkä (6m³) 2.0 D Turbo 175 hv automaatti:

LänsiAuto huoltoleasing 48 kk / 80 tkm -sopimuksella 385 €/kk, alv 0 %

LänsiAuton huoltoleasing sisältää:

  • Määräaikaishuollot ja normaali tekninen kuluminen
  • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä niiden kuluminen
  • Ensirekisteröinti ja katsastukset
  • Auton toimituskulut
  • Nimetty asiakasvastuullinen yhteyshenkilö
  • Ylikilometriveloitus 16 snt (sis. alv)

Kolmannen sukupolven Opel Vivaro on toimisto ja tavara-auto samassa paketissa. Tavaratilan joustava FlexCargo-järjestelmä, ohjaamon toimistoistuin työtasoineen ja tietokonelokeroineen sekä luokkansa pieniruokaisimmat dieselmoottorit tekevät työskentelystä entistä tehokkaampaa, mukavampaa ja taloudellisempaa. Kolmella eri pituudella saatavan uuden Vivaron kantavuus on jopa 1400 kg ja vetopaino jopa 2500 kg.

Euro 6d-TEMP-sertifioituun moottorivalikoimaan kuuluvat 1.5-litraiset ja 2.0-litraiset dieselvaihtoehdot. Pienemmän voimanlähteen saa 100-hevosvoimaisena ja Suomen markkinoilla suosikiksi odotetun 2.0-litraisen version 122-, 150- ja 177-hevosvoimaisena. Viimeksi mainitun yhteydessä on kovasti odotettu kahdeksanportainen automaattivaihteisto.

Vivaro ja sen ergonominen ohjaamo muodostavat täydellisen toimiston tien päälle. Ohjaamon keski-istuimen voi taittaa työpöydäksi, jolle mahtuu esimerkiksi kannettava tietokone. Kuljettajn työtä helpottavat lukuisat avustinjärjestelmät ja innovaatiot kuten muun muassa jalanheilautuksella avautuvat handsfree-liukuovet.

Se sopii erinomaisesti suurten ja painavien tavaroiden kuljetukseen ja sen 6 m3:n tavaratilassa voi kuljettaa jopa 1,2 tonnin kuormaa ja FlexCargo-läpilastausluukku mahdollistaa jopa 4,15 metriä pitkien tavaroiden kuljettamisen.