Uusi LänsiAuto Espoo on avattu

LänsiAuto Espoo avattin virallisesti elokuussa. Uusien Opel- ja Toyota-merkkisten autojen myynti- sekä huoltopalvelut löytyvät nyt Espoon Hannuksenpellosta osoitteesta Marsbyntie 3, 02270 Espoo.

Uusi LänsiAuto Espoo tarjoaa nopean huoltopalvelun ja toimialan parhaan hybridiosaamisen läntisen pääkaupunkiseudun Toyota- ja Opel-asiakkaille. Huoltokapasiteetti ja pysäköintitilat ovat alueen parhaimmat. Talon tekniset ratkaisut ovat modernit ja ekologiset. Myynnissä olevan automalliston keskimääräiset CO2-päästöt ovat toimialan pienimpiä. Investointipäätöksen taustalla ovat autokaupassa välttämätön digitaalisen ja fyysisen yhdistelmä sekä Toyotan ja Opelin markkinaosuuksien kasvu.

UUSI AUTOTALO

Rakennuksen suunnitteluratkaisujen tavoitteena on ollut tehokkuus sekä ekologisuus: talo esimerkiksi lämmitetään maalämmöllä. Valtavan korjaamon kapasiteetti riittää pääkaupunkiseudun Toyota- ja Opel-asiakkaiden palvelemiseen sujuvasti ja nopeasti. Suunnittelussa on huomioitu myös hybridi- ja sähköautot sekä niiden vaatimat erikoisratkaisut korjaamon tilaratkaisuissa ja esimerkiksi rakennuksen sähköjärjestelmissä. Kyseessä on samalla ensimmäinen täysin uusi Toyota-liike pääkaupunkiseudulla vuosikymmeniin.