Uusi Land Rover Defender alkaen 77 805 €

Uusi Land Rover Defender – ikonin uusi tulkinta

Land Rover Defender on pysäyttämätön. Kykenevä ja kestävä. Se on vailla vertaansa. Se on rakennettu seikkaileville sydämille ja uteliaille mielille. Se on omassa luokassaan.

90-malli alkaen 77 805 €

110-malli alkaen 87 966 €

Varmista oma Defender ensimmäisten joukossa – nyt ennakkomyynnissä rajoitettu erä. 90-malli D200 dieselmoottorilla ja S-varustetasolla. 110 Launch ja 110 First Edition –mallit D240-dieselmoottorilla ja P400 MHEV kuulisylinterisellä bensiinimoottorilla.

Kysy lisätietoja myyjiltämme!

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=cwnIj30QK3I&feature=youtu.be

Esittelyssä uusi Land Rover Defender

Vakiovarusteena mm.:

  • Polttoainetoiminen lisälämmitin ajastimella ja kaukokäytöllä
  • Täys-LED-ajovalot
  • Alpine-ikkunat katon rajassa
  • Pivi Pro 10” kosketusvärinäyttö
  • Navigaatiojärjestelmä
  • 3D ympäristökamera ja 180 asteen virtuaalinäkymä keulan alle
  • 360 asteen pysäköintietäisyyden ilmaisin
  • Kahluusyvyyden tunnistus

Lataa Defender –sovellus

Defenderin koeajot lähestyvät. Niitä odotellessa voit tutustua Defenderiin vielä tarkemmin sovelluksemme kautta, jossa pääset esimerkiksi tutustumaan auton sisätiloihin kameran välityksellä. Defenderin voi myös asetella virtuaalisesti jo omaan autotalliin.

LATAA ANDROID-VERSIO
LATAA APPLE-VERSIO

Koronaviruksen ennaltaehkäisy ja varautuminen LänsiAutossa

Koronaviruksen ennaltaehkäisy ja varautuminen LänsiAutossa Koronavirusepidemia sekä sen hidastamiseen tähtäävät toimenpiteet vaikuttavat tällä hetkellä meihin kaikkiin. LänsiAuton autotalot – sekä automyynti että huoltopalvelut – ovat avoinna normaalisti. Teemme kaikkemme, että asiakaspalvelumme toimii sujuvasti sekä mahdollisimman turvallisesti asiakkaillemme ja henkilökunnallemme myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Olemme LänsiAutossa varautuneet koronaviruksen (COVID-19) ennaltaehkäisyyn viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti.

Ajantasaiset liikekohtaiset automyynnin ja huollon aukioloajat löydät täältä

Autokaupat kotisohvalta

Haastavasta tilanteesta huolimatta LänsiAutossa auton vaihto uudempaan tai muuten vain sopivampaan autoon käy nopeasti ja turvallisesti! Kaupat onnistuvat kotoa käsin sähköpostitse, verkkosivujemme chatissa tai puhelimitse – ja mikäli haluat koeajaa auton, voimme toimittaa sen kotiisi. Kysy lisää myyjiltämme!
Defender 90 D200 hinta alkaen 77.804,95 € sisältäen toimituskulut 600 €. Yhdistetty kulutus 8,8–9,5 l/100 km, CO2-päästöt 235 g/km. Defender 110 D200 hinta alkaen 87.966,07 € sisältäen toimituskulut 600 €. Yhdistetty kulutus 8,9–9,6 l/100 km, CO2-päästöt 239 g/km.