Uudistunut Jaguar XE erottuu tyylikkyydellään

Uudistunut Jaguar XE erottuu tyylikkyydellään

Urheilullinen Jaguar XE on uudistunut. Ulkoapäin uutuuden erottaa entistä voimakkaammista yksityiskohdista kuten suuremmista ilmanottoaukoista, uudesta takapuskurista ja päivitetystä takapuskurista. F-Type-urheiluauto on antanut uudelle XE:lle monia vaikutteita kuten vaihteenvalitsimen ja ohjauspyörä on puolestaan lainattu I-Pace -täyssähköautosta.

Uudistuneen Jaguar XE:n tyyli ja olemus erottavat sen kaikista muista saman luokan autoista. Visuaalisten muutosten lisäksi vakiovarustelu on nostettu aivan uudelle tasolle kokoluokassaan. Entisestään parantunut vakiovarustelu sisältää muun muassa Premium LED-valot ja signature-huomiovalot sekä 18” vanteet.

UUDISTUNUT JAGUAR XE EROTTUU TYYLIKKYYDELLÄÄN

Myös sisätilat ovat muuttuneet. Parannettuun vakiovarusteluun kuuluu muun muassa laadukkaat, nahkaverhoillut istuimet 10-suuntaisin sähkösäädöin, 10 tuuman korkearesoluutioinen kosketusnäyttö ja Sportshift-vaihteenvalitsin. Ajamista helpottavista ominaisuuksista esimerkiksi etu-ja takapysäköintitutkat, peruutuskamera ja kaistavaroitin ovat kaikki vakiovarusteita. Ja dynaaminen ajettavuus – tämähän on Jaguar XE.

Uudistuneen ohjuspyörän taakse on saatavana 12,3-tuumainen digitaalimittaristo. Peruutuskamera tarjoaa aiempaa terävämmän kuvan auton takaa. Uusi XE hemmottelee kuljettajaansa myös keinoälyllä. Se oppii tunnistamaan eri kuljettajien toiveet ja säätää istuimen, peilit, äänentoiston ja ilmastoinnin automaattisesti kuljettajan mukaan.

Voimanlähteeksi on tarjolla 250- ja 300-hevosvoimaisia bensiinimoottoreita ja 180-hevosvoimainen dieselvaihtoehto.